Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatkert a karácsonyfa alatt 2014. december 10.

A karácsonyfa alá egy darabka állatkert-élmény is elférhet, hiszen kedvenc állatuk jelképes örökbe fogadását is ajándékozhatjuk szeretteinknek. Vagy akár egy éves állatkerti bérletet. De ajándékboltunk is tele van jobbnál jobb ajándékokkal.

Az Állatkert barátai jól tudják, hogy állatainkat jelképesen örökbe is lehet fogadni. Az állatkerti örökbefogadás különösen nagy népszerűségnek örvend advent idején, hiszen sokan egy-egy különlegesebb állat örökbefogadásával lepik meg szeretteiket, családtagjaikat, barátaikat. Éppen ezért alapítványunk ilyenkor díszes karácsonyi oklevelet állít ki az örökbefogadásról. Minderről többet is megtudhatsz ide kattintva.

A jelképes örökbefogadás mellett nagyszerű ajándék az éves bérlet is. Egy igazi állatbarátnak, állatkert-barátnak mindenképpen nagy örömet lehet szerezni vele, hiszen a bérlet egy éven át korlátlan számú belépésre jogosítja fel a megajándékozottat.

Ajándékboltunkban természetes sok más nagyszerű ajándék is beszerezhető, Többek között nálunk található az ország legnagyobb, legváltozatosabb plüssállat kínálata. Nálunk nemcsak mackó és kutyus van plüssből, hanem vombat, oposszum, sörényes hangyász, tatu, maki, gorilla, kispanda, leopárd, tigris, oroszlán, elefánt, orrszarvú, tapír, láma, zsiráf, strucc, flamingó, kakadu, komodói varánusz, cápa, rája, bohóchal, homár és madárpók is. A játékboltok többségével ellentétben mi még arra is ügyelünk, hogy csak a valós állatok megjelenésének megfelelő, lehetőleg minél élethűbb plüssállatok kerüljenek a gyerekek kezébe. Az ajándékbolt az Állatkert felől, és kintről, az utca felől is megközelíthető, sőt, a webshopon keresztül már otthonodból is rendelhetsz a plüss figurák és más ajándéktárgyak, játékok, könyvek és filmek közül. Ráadásul minden egyes vásárlással egyúttal az Állatkert alapítványát, s azon keresztül a kertben lakó állatokat, illetve az ott folyó természetvédelmi munkát is támogatod.