Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Csíkos és foltos állatgyerekek – III. rész 2017. április 28.

A zebracsikó és a három cseperedő gyűrűsfarkú maki, vagyis a csíkokat viselő állatok mellett ne feledkezzünk meg a foltosakról sem! Hiszen a zsiráfoknál három borjú is született már az idén. A hosszú hétvégén érdemes meglátogatni őket.

Az elmúlt napokban egymás után mutattuk be a nemrégiben született állatkölyköket. Köztük a zebracsikót, illetve a gyűrűsfarkú makiknál cseperedő három apróságot is. A csíkokat viselő kisállatok mellett azonban vannak foltos állatgyerekek is. Nem is egy, hanem mindjárt három, hiszen három zsiráfborjú is látható a mi saját, állatkerti szavannánkon.

A kisállatok sorát még hosszan lehetne sorolni. Ott van Ella és Ettore, a két indiai antilop borjú, Muffin, a muflonbárány, vagy éppen Tifani és Vanda, a két pingvinfióka. Újonnan érkezett állatokból sincs hiány, s közülük is kiemelkednek érdekességükkel a jegesmedvék, Belij és Szerij, akik a múlt hónapban érkeztek.

Állatkölykök, újdonságok, érdekes állatok, színpompás növények és persze rengeteg közönségprogram várja tehát mindazokat, akik a hosszú hétvégén ellátogatnak Állatkertünkbe.