Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Megújult webkamerák 2017. december 4.

Látogatás előtt szeretne bekukkantani az Állatkertbe? Megújított webkameráink segítségével ezt valósidőben megteheti. Egy igazi állatkerti séta látnivalóit persze nem pótolja, de így bármikor ránézhet néhány kifutónkra, hogy ott épp mi történik.

Nemrégiben megújítottuk a nagyközönség számára is hozzáférhető webkamera rendszerünket. Így most Állatkertünk három különböző pontjára láthat rá valósidőben. Webkamerán keresztül látható az elefántok külső férőhelye, ahol az évnek ebben a szakában általában a 11 és 13 óra közötti időszakban szoktak mintegy fél órát tartózkodni, természetesen a mindenkori időjárástól függően. Egy másik webkamera képén az ázsiai vadkutyák, más néven vörös farkasok vagy dólok (dhole-ok) kifutójának egy része látható. És ugyancsak valósidőben kínálunk bepillantást a Szavannakifutó történéseibe is: itt a téli időszakban főleg a reggeli és délelőtti órákban érdemes nézelődni.

A webkamerán látható kép persze nem pótolja az állatkerti látogatást. Ízelítőnek, kedvcsinálónak viszont nagyon is megfelelő. Kukkantson be hozzánk on-line, aztán jöjjön el hozzánk személyesen is!