Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Pandakölyök lencsevégen 2016. október 11.

A kis pandáknál született kölyökkel kapcsolatban augusztus 13-án hirdettük meg, hogy az első beküldött látogatói fotó készítőjét megajándékozzuk. Több kép is érkezett, cikkünkben olvasható, hogy ki volt a leggyorsabb.

A kis panda néven is ismert vörös macskamedvéknél született kölyökről már több alkalommal is beszámoltunk. Képet, sőt még egy kisfilmet is mutattunk róla. Amikor azonban először adtunk hírt a születéséről, még nem tudtuk az örömteli bejelentést fotókkal illusztrálni. Hiszen akkoriban a kicsi a kifutóban található odúk egyikében cseperedett, ahol fényképek készítése szóba sem jöhetett.

Mielőtt eljött volna az ideje annak, hogy a kicsi előmerészkedjen, egy versenyt hirdettünk. Arra bíztattuk látogatóinkat, hogy próbálják meg lencsevégre kapni a jövevényt, s küldjék el nekünk. A leghamarabb beérkező kép készítőjét ugyanis megajándékozzuk, feltéve, ha a képen a pandakölyök kivehetően látszik. A verseny így természetesen nem volt fotópályázat, hiszen nem a képek minőségéről szólt, egyszerűen csak arról, hogy kinek sikerül leghamarabb lencsevégre kapni a jószágot.

A legelső képek szeptember 9-én érkeztek, készítőjük Gergely Judit, aki levelében leírja, hogy az üvegen való visszatükröződés miatt ugyan nem tökéletes a kép, de számára segít megörökíteni azt az örömöt és élményt, hogy az állatkerti látogatás során, ha csak egy pillanatra is, láthatta az apróságot.

Gergely Juditnak természetesen jár az éves bérlet, valamint az Infogroup cégcsoport 10 ezer forint értékű ajándéka, ezeket hamarosan el is juttatjuk. A többi beküldőnek is nagyon köszönjük, hogy vették a fáradságot, és megosztotta velünk az általuk készített felvételeket. Mindenkit arra bíztatunk, hogy továbbra is látogassák az Állatkertet, s fényképezőgépükkel bátran örökítsék meg az itteni látnivalókat, élményeket!