Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Pénteken Állatkertünkbe látogat Kabir Bedi 2019. február 12.

Péntek délelőtt Állatkertünkben vendégeskedik Kabir Bedi indiai színművész, akit – bár sok-sok filmben játszott – a hazai közönség elsősorban Sandokan megformálójaként ismerhet. Rajongóival a Varázshegyben találkozik.

Február 15-én pénteken Állatkertbe látogat Kabir Bedi, a világhírű indiai származású színművész, akit a hazai közönség elsősorban Sandokan megformálójaként, a Maláji tigris című olasz-francia-nyugatnémet-brit koprodukcióban készült televíziós sorozat főszereplőjeként ismerhet. Természetesen sok más filmben is játszott, így Clive Donner 1978-as filmjében, az A bagdadi tolvajban, a James Bond-filmek közé tartozó Polipkában, vagy éppen A Musza Dagh negyven napja című amerikai filmdrámában.

Budapestre a szombati Guido és Maurizio de Angelis filmzenei koncert egyik sztárvendégeként érkezik (hiszen az olasz zeneszerző testvérpár nevéhez fűződik a Maláji tigris zenéje is), ám egy nappal korábban az Állatkertet is felkeresi, és az egyik tigrisünket jelképesen örökbe is fogadja.

Mindazokat, akik Kabir Bedivel személyesen is szeretnének találkozni, 10:30-ra várjuk az állatkerti Nagyszikla belsejében kialakított Varázshegyben. A látogatáshoz természetesen ez alkalommal is belépőjegyet kell váltani, de jó hír, hogy ezen a napon is tart a Valentin-nap kapcsán meghirdetett páros kedvezményünk.