Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 32°C

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Így játszik a hangyászkölyök2016. november 30.

Újabb kisfilmmel folytatódik a „hangyász hét”. A mostani képkockákon azt mutatjuk meg, hogyan játszik anyjával Bejgli, a már csaknem két hónapos sörényes hangyász kölyök. Amint látható, teljesen belefeledkezik a hancúrozásba.

A kishangyász nagy pillanatai2016. november 28.

Bejgli, a hangyászkölyök egyre aktívabb, ezzel sok örömet szerez látogatóinknak. Gyertek el, nézzétek meg élőben is a kis kópé játszadozását. Addig is mutatunk róla néhány rövid videófelvételt!

Kisfilm az azonosító chip beültetéséről2016. november 25.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Albert, a nyáron született kis panda kölyök a közelmúltban kapta meg az azonosító chipet, amely az állatoknál a személyi igazolványt helyettesíti. A beavatkozásról egy kisfilmet is készítettünk.

Denevér népszámlálás2016. november 24.

Nem könnyű dolog több száz össze-vissza cikázó állatkerti denevért megszámolni és még a nemüket is meghatározni. Munkatársaink azonban sikeresen megoldották a feladatot. A Seba-rövidfarkú denevérek kolóniája összesen 343 egyedből áll.

Ásító tigris2016. november 18.

Ha épp ásítás közben lessük meg a nagymacskákat, azt is megfigyelhetjük, hogy milyen a fogazatuk. A hatalmas szemfogak a legfeltűnőbbek, de ha jobban megnézzük, kiderül, hogy több metszőfoguk van, mint az embernek.

Kézbe vett pandakölyök2016. november 14.

Egy olyan aranyos állatot, mint a kis panda kölyök, nagyon sokan szeretnének megsimogatni. Ő azonban nem nagyon veszi jó néven az ilyesmit, ezért a mi munkatársaink is csak egy rövid beavatkozás erejéig vették kézbe.

Foltos szerelmespár2016. november 4.

Cezi és Nadir, a két perzsa leopárd alkotja Állatkertünk egyik legrégebbi szerelmespárját. 2003 augusztusa óta, vagyis több mint tizenhárom esztendeje vannak együtt, s azóta négy alomból összesen hét kölyköt neveltek fel.

Tökös kisfilm2016. november 2.

Most mozgóképen is megmutatjuk, milyen célból szoktunk tököt faragni az Állatkertben, ahol az őszi szünet jegyében vasárnapig számos programmal, valamint a 14 éven aluli gyermekek számára díjmentes belépéssel várjuk a családokat.

„Tökfej” az állatoknak2016. október 28.

Faragott tökből kaptak finomságokat az Állatkert lakói, köztük az ormányosmedvék, a gorillák, az orangutánok és az elefántok is. Ízlés szerint volt, aki csak a tökfejek tartalmáért lelkesedett, de a legtöbb állat magát a tököt is megette.

Kisfilm a hangyászkölyökről2016. október 27.

Az október 5-én született sörényes hangyász kölyök születéséről és gyarapodásáról már többször is beszámoltunk. Azt viszont még nem mondtuk el, hogy kislánynak bizonyult. A jövevényt most mozgóképen is megmutatjuk.