Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

Minden nap: 9:00-16:00

Időjárászápor 5°C

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Kisfilm a koalák vizsgálatáról és tréningezéséről2016. december 20.

A tavaly februárban érkezett koaláknál állatorvosaink rendszeresen végeznek állategészségügyi tréninget. Ennek részleteit mutatja be mostani kisfilmünk, amely az állatkerti állatorvos egy napját bemutató sorozat része.

Sülök a napon2016. december 17.

A Kisszikla oldalában lakó tarajos sülök igencsak jó néven veszik a téli napsütést. Ennek örömére elő is merészkedtek, pedig ezekben a tüskés állatokban eléggé erős a hajlam arra, hogy a nap nagy részét szunyókálással töltsék.

Agutikölykök a Pálmaházban2016. december 15.

A Dél-Amerikában őshonos agutik rendszeresen szaporodnak Állatkertünkben. A Pálmaház több pontján is látható felnőtt állatok mellett most épp két cseperedő kölyköt láthat a nagyközönség. A jövevények november 10-én látták meg a napvilágot.

„Alpinista” páviánok2016. december 9.

A Nagyszikla oldalában lakó galléros páviánok kiváló sziklamászók, még a csaknem függőleges sziklafalon is képesek felkapaszkodni. De más különlegességük is van: lényegében tőlük ered az úgynevezett „Kleopátra-frizura”.

Bejgli egy igazi kópé!2016. december 6.

A „Hangyász hét” három videója után, íme, egy csodás ajándék videó Mikulásra! A kéthónapos hangyász kölyök önfeledten játszik a mamájával.

Utazó hangyászkölyök2016. december 2.

A „hangyász hét” jegyében a mai napra egy újabb kisfilmmel kedveskedünk a honlap olvasóinak. Ezúttal azt mutatjuk meg, hogyan cipelteti magát Bejgli, a sörényes hangyász kölyök, amikor anyja sétára indul a kifutóban.

Így játszik a hangyászkölyök2016. november 30.

Újabb kisfilmmel folytatódik a „hangyász hét”. A mostani képkockákon azt mutatjuk meg, hogyan játszik anyjával Bejgli, a már csaknem két hónapos sörényes hangyász kölyök. Amint látható, teljesen belefeledkezik a hancúrozásba.

A kishangyász nagy pillanatai2016. november 28.

Bejgli, a hangyászkölyök egyre aktívabb, ezzel sok örömet szerez látogatóinknak. Gyertek el, nézzétek meg élőben is a kis kópé játszadozását. Addig is mutatunk róla néhány rövid videófelvételt!

Kisfilm az azonosító chip beültetéséről2016. november 25.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Albert, a nyáron született kis panda kölyök a közelmúltban kapta meg az azonosító chipet, amely az állatoknál a személyi igazolványt helyettesíti. A beavatkozásról egy kisfilmet is készítettünk.

Denevér népszámlálás2016. november 24.

Nem könnyű dolog több száz össze-vissza cikázó állatkerti denevért megszámolni és még a nemüket is meghatározni. Munkatársaink azonban sikeresen megoldották a feladatot. A Seba-rövidfarkú denevérek kolóniája összesen 343 egyedből áll.