Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

nincs időjárási adat

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Sünmentés ősszel2018. október 11.

Állatkertünk bemutató mentőközpontja, a Sünispotály készül az őszi időszakra. Hiszen a sünöknek ilyenkor speciális nehézségekkel kell szembenézniük, az avarégetéstől az elégtelen kondícióig. Figyeljünk oda rájuk!

Sárkányetetéssel indult az Állatszeretet Fesztivál2018. október 4.

Komodói sárkány ikreink, Godzilla és Bridgit nemrégiben ünnepelték születésnapjukat. Így az ő felköszöntésükkel, látványetetésükkel kezdődött a négynapos Állatszeretet Fesztivál. Velünk ünnepeltek indonéz barátaink is.

JátszadoZOO2018. szeptember 27.

A környezetgazdagítás jegyében sok állatunknak biztosítunk különféle játékokat, játéklehetőséget. Legutóbb az orrszarvúak, a mangusztafélék, illetve az ecsetfülű disznók kaptak vadonatúj, kifejezetten az ő számukra készült játékszereket.

Indigo már kilenc hónapos2018. szeptember 26.

Vasárnap volt kilenc hónapos Indigo, gorillacsaládunk legifjabb tagja. Az anyatej mellett most már mindenféle szilárd táplálékot is elfogyaszt, és az első fogai is kinőttek. Környezetét is egyre bátrabban, egyre önállóbban fedezi fel.

Kölykök a nagy maráknál2018. szeptember 21.

Idén tíz kölyök született a Dél-Amerika kifutóban lakó nagy maráknál. A legidősebbek már csaknem felnőtt méretűek, a legfiatalabbak viszont még csak mostanában merészkednek elő rejtekhelyükről, ahol életük első heteit töltötték.

Mérgesek, de gyönyörűek2018. szeptember 19.

A különféle mérges állatok Állatkertünk egyik specialitásának számítanak. Bár a hírük nem mindig jó, valójában nagyon érdekes és izgalmas, és sokszor kifejezetten látványos állatok. Legújabb kisfilmünk róluk szól.

Bagolymentés2018. szeptember 15.

Állatkertünk nemrég megnyitott bemutató mentőközpontjába, a Sünispotályba mostanában több segítségre szoruló bagoly is bekerült: köztük három aranyos gyöngybagoly fióka és egy ütközésben sérült macskabagoly.

Az Állatkertben is elkezdődött a tanév2018. szeptember 14.

Az iskolai szertárakban nemigen találunk eleven gorillát vagy zsiráfot. Állatkertünkben viszont gazdag és változatos pedagógiai kínálattal várjuk a tanulmányi csoportokat az óvodásoktól a középiskolásokig.

Flódni játszik2018. szeptember 12.

Flódni, a júniusban született sörényes hangyász kölyök valósággal elemében van, ha játékról, bolondozásról van szó. Legújabb kisfilmünkben Flódni és anyukája, a gondos és türelmes Isabela mindennapjaiba nyújtunk betekintést.

Várva várt gyermekáldás a tapíroknál2018. szeptember 5.

Szeptember 2-án megszületett a várva várt apróság a Dél-Amerika kifutóban látható tapíroknál. A kicsi jól van, ám mivel az anyaállat egy védett helyre vitte be, a közönség néhány napig még nem láthatja. Fejlődéséről rendszeresen közlünk majd híreket.