Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

nincs időjárási adat

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Párduclesen2018. június 4.

Egy kis ketrecben egy másodperc alatt megtalálni az állatokat, egy korszerű, gazdagon berendezett kifutó esetében azonban egy kicsit több időt kell szánni erre. A perzsa leopárdok például szívesen rejtőznek a sűrűben.

Gyermekáldás a mentett gólyáknál2018. június 1.

Az állatkerti Nagy-tavon és a Margitszigeti Kisállatkertben is látni cseperedő gólyafiókát. A szülők olyan mentett gólyák, akiket a sérülésük miatt emberi gondoskodás nélkül nem boldogulnának. A fiókák viszont később elengedhetők lesznek.

Párosan szép az élet!2018. május 30.

Aurora, a kispanda, és Čezi, a perzsa leopárd is új párt kapott a közelmúltban. Az új leopárdhímet Akhumnak, az új hím pandát pedig Haikunak hívják. Mindketten az európai tenyészprogram keretében kerültek Budapestre.

Megnyílt a Lepkekert2018. május 25.

Már látogatható a Pálmaház mögött, a sörényes hangyászok szomszédságában lévő Lepkekert, ahol most csaknem két tucat trópusi lepkefaj több száz egyedét csodálhatja meg a nagyközönség. Jön a gyereknap, irány a Lepkekert!

Lássuk a medvét!2018. május 24.

A közelgő nemzetközi gyereknapkor érdemes meglátogatni Állatkertünk egyik legújabb lakóját, a nemrégiben érkezett, tízesztendős hím barna medvét, akinek mostanában – új otthonával ismerkedve – a pancsolás a kedvenc szórakozása.

Nevet kapott a zebracsikó2018. május 11.

Remba, azaz „szépség” lett a neve a másfél hónapos zebracsikónak. A sokat hancúrozó zebrakislányt jelképesen akár örökbe is lehet fogadni, amire jó alkalmat kínál a Nevelőszülők Találkozója, amelyet vasárnap tartunk meg.

Majomszeretet2018. május 4.

Anya és gyermeke között különleges a kapcsolat. Nincs ez másképp a gorilláknál, így N’yaounda és kölyke, az alig több mint négy hónapos Indigo esetében sem. A szívmelengető pillanatokat megörökítő kisfilm önmagáért beszél.

Szemtől szemben a zsiráfokkal2018. május 3.

Hétvégente zsiráfetetésre is van lehetőség Állatkertünkben, egy olyan emelvényről, ahol látogatóink a zsiráfok fejmagasságába kerülhetnek. A programnak több előnye is van, és különleges élményt kínál az arra vállalkozóknak.

Arun vízilabdázik2018. április 30.

Legújabb kisfilmünkön Arun, a tavaly ősszel született elefántborjú látható, amint önfeledten pancsol a kifutóhoz tartozó medencében. A legjobban persze a labdát szereti gyötörni, de nagyon tetszik neki az is, amikor nekifutásból rohan a habok közé.

Kismalacok a cebui disznóknál2018. április 27.

A Fülöp-szigeteken őshonos, kritikusan veszélyeztetett cebui disznók rendszeresen megörvendeztetnek minket újabb és újabb kismalacokkal. Legutóbb a hónap elején született két apróság, akiket már a nagyközönség is láthat.