Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:30 Sz-V: 9:00-18:00

nincs időjárási adat

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Megnőttek a mentett gyöngybagoly fiókák2018. október 16.

Látogatható mentőközpontunkban, a Sünispotályban segítségre szoruló baglyokkal is foglalkozunk. Például azokkal az elárvult gyöngybagoly fiókákkal, akikről épp egy hónapja írtunk. Azóta – a mesterséges nevelésnek hála – igencsak megnőttek.

Állatgyerekek leltára2018. október 12.

Bármerre is járunk az Állatkertben, mindenütt cseperedő kölyköket, fiókákat láthatunk. Olyan sok van belőlük, hogy a könnyebb áttekinthetőség kedvéért egy kis leltárt is készítettünk róluk. Nehogy kimaradjon valamelyikük az állatkerti látogatáskor!

Sünmentés ősszel2018. október 11.

Állatkertünk bemutató mentőközpontja, a Sünispotály készül az őszi időszakra. Hiszen a sünöknek ilyenkor speciális nehézségekkel kell szembenézniük, az avarégetéstől az elégtelen kondícióig. Figyeljünk oda rájuk!

Sárkányetetéssel indult az Állatszeretet Fesztivál2018. október 4.

Komodói sárkány ikreink, Godzilla és Bridgit nemrégiben ünnepelték születésnapjukat. Így az ő felköszöntésükkel, látványetetésükkel kezdődött a négynapos Állatszeretet Fesztivál. Velünk ünnepeltek indonéz barátaink is.

JátszadoZOO2018. szeptember 27.

A környezetgazdagítás jegyében sok állatunknak biztosítunk különféle játékokat, játéklehetőséget. Legutóbb az orrszarvúak, a mangusztafélék, illetve az ecsetfülű disznók kaptak vadonatúj, kifejezetten az ő számukra készült játékszereket.

Indigo már kilenc hónapos2018. szeptember 26.

Vasárnap volt kilenc hónapos Indigo, gorillacsaládunk legifjabb tagja. Az anyatej mellett most már mindenféle szilárd táplálékot is elfogyaszt, és az első fogai is kinőttek. Környezetét is egyre bátrabban, egyre önállóbban fedezi fel.

Kölykök a nagy maráknál2018. szeptember 21.

Idén tíz kölyök született a Dél-Amerika kifutóban lakó nagy maráknál. A legidősebbek már csaknem felnőtt méretűek, a legfiatalabbak viszont még csak mostanában merészkednek elő rejtekhelyükről, ahol életük első heteit töltötték.

Mérgesek, de gyönyörűek2018. szeptember 19.

A különféle mérges állatok Állatkertünk egyik specialitásának számítanak. Bár a hírük nem mindig jó, valójában nagyon érdekes és izgalmas, és sokszor kifejezetten látványos állatok. Legújabb kisfilmünk róluk szól.

Bagolymentés2018. szeptember 15.

Állatkertünk nemrég megnyitott bemutató mentőközpontjába, a Sünispotályba mostanában több segítségre szoruló bagoly is bekerült: köztük három aranyos gyöngybagoly fióka és egy ütközésben sérült macskabagoly.

Az Állatkertben is elkezdődött a tanév2018. szeptember 14.

Az iskolai szertárakban nemigen találunk eleven gorillát vagy zsiráfot. Állatkertünkben viszont gazdag és változatos pedagógiai kínálattal várjuk a tanulmányi csoportokat az óvodásoktól a középiskolásokig.