Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

Minden nap: 9:00-16:00

Időjárásszitálás, gyenge eső 2°C

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Légy ott! Fél 11-kor pelikánetetés!2017. június 2.

Hallott már a „Légy ott!” programokról? Így nevezzük az előre meghirdetett időpontban történő állatos eseményeket, látványetetéseket, tréningeket és más hasonló érdekes programokat. Ezek közé tartozik a pelikánok látványetetése is.

Mit esznek a Lepkekert lakói?2017. június 1.

A közelmúltban megnyílt Lepkekert lakói igazi ínyencek. A kifejlett lepkék számára virágot, ananászt, banánt, narancsot és mesterséges nektárt is adunk, a hernyók pedig leveleken élnek. Van közülük olyan, amelyik kifejezetten a csalánlevelet szereti.

Fiókák a kritikusan veszélyeztetett tarvarjaknál2017. május 31.

Állatkertünk egyik fontos feladata a ritkuló fajok védelme, szaporítása. A legfrissebb eredményekről a kritikusan veszélyeztetett tarvarjaknál számolhatunk be, ahol a közelmúltban öt fióka is kikelt, sőt, továbbiak világra jövetele is várható.

Újra megnyílt a Lepkekert2017. május 30.

Néhány napja ismét látogatható a Lepkekert. A Pálmaház mögött található, szezonális látnivalónak számító bemutatóhelyen jelenleg 21 trópusi lepkefaj több száz egyedében gyönyörködhet a nagyközönség. Látogatóink be is sétálhatnak a lepkék közé.

Boldog születésnapot, Varázshegy!2017. május 26.

Pénteken ünnepeltük a Varázshegy ötödik születésnapját, sok programmal, látnivaló, sok-sok velünk ünneplő gyermekkel és felnőttel, és persze születésnapi tortával. 2012-es megnyitása óta hárommillió állatkerti látogató járt a Varázshegyben.

Az ötéves Varázshegy csodái III.2017. május 25.

Kéregpatkány, gundi, csupasz turkáló, tőrfarkú rák… sok-sok érdekes állatfajjal lehet találkozni a Varázshegyben. Jó alkalom erre a pénteki születésnapi rendezvény, sőt, ezen a napon a 2012-ben született gyermekek díjmentesen léphetnek be.

Az ötéves Varázshegy csodái II.2017. május 24.

A sokféle állat mellett életnagyságú ámbráscet modell, sőt egy neandervölgyi család is látható a Varázshegyben. E látnivalókat is érdemes felfedezni a Varázshegy pénteki születésnapi rendezvényén: a 2012-ben születetteknek díjmentes lesz a belépés.

Az ötéves Varázshegy csodái I.2017. május 23.

A Varázshegyben látható levélvágó hangyák hosszú sorban masíroznak a frissen vágott levéldarabokkal. E fáradhatatlan, dolgos ízeltlábúakkal is meg lehet ismerkedni pénteken, a Varázshegy ötödik születésnapjára szervezett program keretében.

„Sztártesók” az Állatkerti Alapítvány születésnapi koncertjén2017. május 23.

Eláruljuk, kik lesznek az augusztus 23-i ráadáskoncert fellépői. Az Alapítvány 25. születésnapja alkalmából szervezett előadáson Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Tomi és Vastag Csaba, valamint Király Linda és Király Viktor varázsolják el a közönséget.

Légy ott! Fóka-móka az oroszlánfókáknál2017. május 19.

Hallott már a „Légy ott!” programokról? Így nevezzük az előre meghirdetett időpontban történő állatos eseményeket, látványetetéseket, tréningeket és más hasonló érdekes programokat. Ezek közé tartozik a Fóka-móka az oroszlánfókáknál.