Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 15°C

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Nyelvet ölt, de nem neveletlen!2016. október 21.

Szépen cseperedik az október 5-én született kölyök a sörényes hangyászoknál. A róla készült képeken látszik, hogy sokat nőtt az elmúlt két hétben. A kicsit legjobban a délelőtt 10 órai etetéskor lehet látni.

Mi az a matakó?2016. október 17.

A Pálmaház érdekes lakói közé tartozik a matakó. Az övesállatokat, más néven tatukat képviselő, Dél-Amerikában őshonos jószág az év eleje óta látható Állatkertünkben, de eddig még nem sokan figyeltek fel rá.

Törpe selyemmajmok a Pálmaházban2016. október 14.

A Pálmaház legújabb látnivalója a törpe selyemmajmok csapata. A hat állat a nyár folyamán érkezett, s a napokban költöztek be új otthonukba. A majmok közül ez a faj a legkisebbek közé tartozik, a kifejlett állatok sem nyomnak többet 15 dekánál.

Pandakölyök lencsevégen2016. október 11.

A kis pandáknál született kölyökkel kapcsolatban augusztus 13-án hirdettük meg, hogy az első beküldött látogatói fotó készítőjét megajándékozzuk. Több kép is érkezett, cikkünkben olvasható, hogy ki volt a leggyorsabb.

Sörényes hangyász született2016. október 6.

Először született Állatkertünkben sörényes hangyász. A kicsi szerdán hajnalban látta meg a napvilágot, s amikor épp nem szopik, hangyászszokás szerint az anyaállat, Isabela hátára csimpaszkodva cipelteti magát.

Zsebibaba hírek2016. október 3.

Két kölyök cseperedik a szürke óriáskenguruknál. A zsebibabák már elég nagyok ahhoz, hogy rendszeresen kijárjanak az erszényből, de gyakran látni őket úgy is, hogy épp kikandikálnak onnan. Néha pedig csak a lábuk lóg ki.

A pandakölyök sétája2016. szeptember 23.

A kis panda néven is ismert vörös macskamedvéknél cseperedő kölyök egyre gyakrabban merészkedik elő búvóhelyéről. Amint legújabb kisfilmünkben is látható, kissé még bizonytalanul mászik, és persze a szülői segítséget is jó néven veszi.

Nanducsibék a fűben2016. szeptember 19.

A nemrégiben kelt nanducsibék most még főként a keltető állomáson vannak, de ha szép az idő, a kora délutáni órákra a gondozók kihozzák őket a Dombház melletti elkerített gyepre, ahol az ifjú futómadarak kedvükre csipegetik a zsenge fűszálakat.

Képek a pandakölyökről2016. szeptember 17.

Egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk a kis panda néven is ismert vörös macskamedvéknél született kölyökről, ám akkor még annyira el volt bújva, hogy fotózni sem lehetett. Most képet is mutatunk a bájos jövevényről.

Ki mászik ügyesebben?2016. szeptember 15.

Az orangutánok kifutójának elmaradhatatlan része a sok izgalmas mászóka. Az egyik ilyen alkalmatosság azonban évek óta a kifutón kívül található, hogy a gyerekek is kipróbálhassák magukat a mászás mesterségében.