Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

nincs időjárási adat

Zoopedagógiai szaktanácsadás és képzések

Az állatkerti oktatás-nevelés olyan pedagógiai lehetőség, mely segíti az óvodapedagógusok, tanítók, tanárok egyéni és csoportos módszertani fejlődését. Az Állatkert több évtizede foglalkozik főiskolai, egyetemi hallgatók és gyakorló pedagógusok szakmódszertani képzésével. Természettudományokkal, fenntarthatósággal, környezeti neveléssel, pedagógus továbbképzéssel és iskolán kívüli oktatási programokkal foglalkozó konferenciákon tartunk előadásokat, állatbemutatókat, szaktanácsadást, poszter bemutatót. Állatkerti képzéseinken egyedi igényeket is figyelembe veszünk.

Szeretettel várjuk kedves kollégáinkat képzéseinken!

Zoopedagógiai szaktanácsadás és képzések pedagógusoknak a 2016 – 17-es tanévben

 

Személyes konzultáció
Amennyiben szeretne saját zoopedagógiai tematikát, vetélkedőt, segédanyagot, szakköri programot, projektet összeállítani óvodai csoportja, tanulócsoportja, óvodája, iskolája számára, vagy tanácsot, programajánlót kér az állatkerti kirándulás megszervezéséhez, kérdéseit szívesen megválaszoljuk e-mailben vagy egy személyes találkozás, helyszínbejárás során.

Oktatási tájékoztató
Szeretne kollégáival együtt tájékozódni a Budapesti Állatkert oktatási lehetőségeiről? Szeretettel várjuk Önöket oktatótermünkben egy csoportos, általános tájékoztatóra és szakmai beszélgetésre.

Módszertani csoportvezetés
Szeretne új módszertani ötleteket az állatkerti foglalkozásaihoz? Esetleg mindez érdekelné az óvodai, iskolai munkaközösség többi tagját is? Sétáljanak velünk végig az állatkerten, ahol konkrét módszertani, szemléltető és játék ötleteket adunk a tervezéshez.

Módszertani tréning
Ha már kifogytak az ötletekből, hogy milyen témában és hol szervezzék meg szokásos továbbképzési, módszertani napjukat, várjuk Önöket az állatkertben módszertani tréningjeinken. Vetített előadás, gyakorlati bemutató, képességfejlesztő játékok és kontaktállatok is szerepelnek a programban.

Módszertani nap
Ha Ön és intézménye igazán elkötelezett a környezeti nevelés és a zoopedagógia iránt, töltsenek el egy egész munkanapot a Budapesti Állatkertben, ahol módszertani tréningen, tematikus sétán és változatos közönségprogram elemeken vezetjük végig önöket. Részletesen megismerkedhetnek az intézményünk adta oktatási-nevelési lehetőségekkel.

 

Figyelem! A felsorolt programok létszámkorlátosak, és hétköznapokon, 9-16h között, legalább két héttel a látogatást megelőző bejelentkezéssel, vehetők igénybe. A bejelentkezés, és a részletek egyeztetése a zooped@zoobudapest.com elérhetőségen történik.

Bejelentkezés szaktanácsadásra és képzésre

Szívesen állunk pedagógusok, programszervezők, nevelőtestületek, munkaközösségek, pedagógiai szolgáltatók rendelkezésére előadásokkal és konzultációs lehetőséggel. Időpontot egyeztetni körülbelül két héttel előre a zooped@zoobudapest.com e-mail címen lehet. A képzések ára az állatkerti belépést is tartalmazza.

Pedagógus képzések árjegyzéke


Ajánlott korosztály

Téma

Időtartam

Díj

pedagógus

Személyes konzultáció, egyéni

60’

díjmentes

pedagógus

Oktatási tájékoztató, csoportos

60’

díjmentes

pedagógus

Módszertani csoportvezetés

60’

6.000,-

pedagógus

Módszertani tréning

120-180’

10.000,-

pedagógus

Módszertani nap

300-360’

25.000,-