Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 19°C

ZooPed Klub

A Zooped Klub egy olyan szellemi műhely, ahol a zoopedagógia továbbképzésen végzett hallgatóink egymással és az állatkerti kollégákkal találkozhatnak.

A Klub célja - 2009. évi alapítása óta - elsősorban szakmai együttműködés, információcsere, együtt-gondolkodás és mindkét fél számára hasznosítható zoopedagógiai tudásbázis létrehozása.

A Klub tagjai számára évi egy-két alkalommal összejövetelt tartunk az Állatkertben. A találkozások alkalmával értesülhetnek az Állatkert újdonságairól, szakmai előadásokon, fórumokon vehetnek részt. E-mailben minden klubtagot rendszeresen tájékoztatunk a fontosabb, közérdekű állatkerti eseményekről.

ZOOPED KLUB tag lehet mindenki, aki az elmúlt évtizedben elvégezte a „Zoopedagógia módszertana" akkreditált továbbképzés 30, vagy 60 órás változatát, és erről tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Új tagok belépésére (klub igazolvány átvételére) mindig a soron következő klubtalálkozó alkalmával van lehetőség.

Amennyiben klub tag szeretnél lenni, kérjük hozd magaddal az alábbiakat:
- adategyeztető lap kitöltve
- a "Zoopedagógia módszertana" akkreditált pedagógus továbbképzés tanúsítványának olvasható másolata

Adategyeztető lap letöltése

Programfelelős: Sárfalvi Judit, sarfalvi@zoobudapest.com

A ZOOPED KLUB tagsági kártya birtokosa részt vehet a klubtagok számára félévente megrendezett szakmai programon, ingyenesen léphet be a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, 10% kedvezményt kap az állatkerti ajándékboltban vásárlásaiból, 10% kedvezményt kap a Barlang Étteremben az ételek árából.