Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

A Holnemvolt Park mindennapjai 2014. augusztus 1.

Állatsimogatás, hullámvasutazás, lovaglás, körhintázás… hosszan lehetne sorolni a Holnemvolt Park legnépszerűbb programjait, aktivitásait, látnivalóit. A megörökölt műemlék játékok közül továbbra is a hullámvasút a legnépszerűbb, de nagy a sikere azoknak az újonnan felállított szelídebb játékoknak (kis körhinták, kerti vasút), amelyeket kifejezetten a kisgyermekes családokra gondolva helyeztünk üzembe. A hónap közepén megnyitott Tündér Ilona játszóteret is nagy örömmel fogadták a gyerekek. Az állatos látnivalók közül természetesen azok a legkedveltebbek, ahol testközelből lehet az állatokkal megismerkedni.

Április végi megnyitása óta már több mint 150 ezren próbálták ki a Holnemvolt Parkot. A látogatók nagyobb része az Állatkert klasszikus területéről jött át (hiszen az állatkerti belépő a Holnemvolt Parkba is érvényes), de sokan éltek azzal a kedvezményes lehetőséggel is, amelyet a csak a Holnemvolt Parkba érvényes jeggyel kínálunk.

Korábbi ígéreteinknek megfelelően rendületlenül működnek a megörökölt műemlék játéküzemek, de érdekes új játékokat is üzembe helyeztünk, elsősorban a kisgyermekes családokra gondolva. Ráadásul ezek egy része – így a láncos körhinta vagy a kerti vasút – egyúttal a terület hagyományait is feleleveníti. Az áprilisi megnyitáskor ígéretet tettünk arra is, hogy júliusra egy új játszótérrel is bővül a Holnemvolt Park. Ezt a játszóteret a hónap derekán adtuk át, s azóta a gyerekek nap mint nap nagy örömmel veszik birtokba.

Közben a területen bemutatott állatok is rengeteg látnivalót és élményt kínálnak. A flamingóknál, ahol az első fiókákról már korábban beszámoltunk, mostanáig összesen 12 utód kelt ki a tojásból. Szépen cseperednek az áprilisi születésű vadmalacok is.