Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hamarosan indul a szezon 2015. március 20.

Március 26-án, csütörtökön indul a szezon a Holnemvolt Parkban. A játékokat aznap délben helyezzük üzembe, s újdonságokkal is készülünk az új évadra. A belépőjegyek, zsetonok elmúlt évben kipróbált rendszere is megmarad, méghozzá változatlan árakon.

Bár a Holnemvolt Park a november 2-i szezonzárás óta is látogatható volt az Állatkert felől, a játékok természetesen nem működtek a késő ősztől kora tavaszig tartó időszakban. Március 26-án csütörtökön azonban megkezdődik a park idei szezonja, így aznap déltől ismét fel lehet majd ülni a patinás régi, és az újonnan felállított, de a ligeti mutatványosság és szórakoztatás legjobb klasszikus hagyományait felidéző újabb játékokra.

A játékok üzembe helyezése és elindítása mellett rengeteg „állatos” látnivalót is kínál majd a Holnemvolt Park mindjárt a szezonkezdet napján. Az elmúlt napokban, hetekben ugyanis több aranyos kisállat is született ebben a zónában. Az állatsimogatóban például megszámlálhatatlan sok gida és bárány cseperedik, de az alpakáknál, a gyimesi rackáknál és a négyszarvú juhoknál is nemrégiben volt gyermekáldás.