Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Lezárult a szezon a Holnemvolt Parkban 2015. november 1.

November 1-én vasárnap zárult le a Holnemvolt Park idei szezonja, november 2-től a terület már nem fogad látogatókat. A leállás azonban most nem csak a következő szezon kezdetéig tart, hanem a területen megvalósítandó fejlesztések elkészültéig.

Lezárult a Holnemvolt Park 2015-ös szezonja. A szezon végét október 31-én szombaton este még egy „záróbulival”, a mindenszentek előestéjéhez kapcsolódó Szellempartival tettük emlékezetessé, illetve másnap, november 1-én, vasárnap is működött még a Holnemvolt Park. Hétfőtől, november 2-től viszont már a téli szezon kezdődött meg, így a játéküzemek leálltak, a terület pedig mostantól már nem látogatható.

A leállás ezúttal nemcsak pár hónapra, a következő tavaszig tartó téli szezonra szól, hanem ennél valamivel hosszabb időre. Az elkövetkező napokban, hetekben ugyanis megkezdődnek a területre a középtávú fejlesztési terv keretében tervezett új bemutatóhelyek, a Holnemvolt Vár és a Pannon Park kialakításának munkálatai. Amíg az építkezések tartanak, addig természetesen a terület sem lesz látogatható a nagyközönség számára.

Semmi sem vész el azonban, hiszen a Holnemvolt Vár 2017 végére, illetve a Pannon Park 2020-ra tervezett megnyitásával nagyszerű új látnivalókkal várjuk majd a nagyközönséget, s természetesen a műemléki játéküzemeket is újra lehet majd használni. A körhintát a Holnemvolt Vár átadásáig, a hullámvasutat és a mesecsónakot pedig a Pannon Park létesítményeinek elkészültéig kell nélkülöznie a közönségnek.

Fontos tudnivaló azonban, hogy az Állatkert klasszikus területe továbbra is teljes egészében nyitva áll a nagyközönség előtt, s zavartalanul fogadja a látogatókat az év 365 napján.