Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 32°C

Lezárult a szezon a Holnemvolt Parkban 2015. november 1.

November 1-én vasárnap zárult le a Holnemvolt Park idei szezonja, november 2-től a terület már nem fogad látogatókat. A leállás azonban most nem csak a következő szezon kezdetéig tart, hanem a területen megvalósítandó fejlesztések elkészültéig.

Lezárult a Holnemvolt Park 2015-ös szezonja. A szezon végét október 31-én szombaton este még egy „záróbulival”, a mindenszentek előestéjéhez kapcsolódó Szellempartival tettük emlékezetessé, illetve másnap, november 1-én, vasárnap is működött még a Holnemvolt Park. Hétfőtől, november 2-től viszont már a téli szezon kezdődött meg, így a játéküzemek leálltak, a terület pedig mostantól már nem látogatható.

A leállás ezúttal nemcsak pár hónapra, a következő tavaszig tartó téli szezonra szól, hanem ennél valamivel hosszabb időre. Az elkövetkező napokban, hetekben ugyanis megkezdődnek a területre a középtávú fejlesztési terv keretében tervezett új bemutatóhelyek, a Mesepark és a Pannon Park kialakításának munkálatai. Amíg az építkezések tartanak, addig természetesen a terület sem lesz látogatható a nagyközönség számára.

Semmi sem vész el azonban, hiszen a Mesepark 2016 végére, illetve a Pannon Park két ütemének 2018-ra és 2019-re tervezett megnyitásával nagyszerű új látnivalókkal várjuk majd a nagyközönséget, s természetesen a műemléki játéküzemeket is újra lehet majd használni. A körhintát a Mesepark átadásáig, a hullámvasutat és a mesecsónakot pedig a Pannon Park létesítményeinek elkészültéig kell nélkülöznie a közönségnek.

Fontos tudnivaló azonban, hogy az Állatkert klasszikus területe továbbra is teljes egészében nyitva áll a nagyközönség előtt, s zavartalanul fogadja a látogatókat az év 365 napján.