Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Művészeti kiállítások a Holnemvolt Parkban 2015. június 5.

Az egykori vurstli főutcáján szeptember végéig az AnimArt szabadtéri szoborkiállítás, a hullámvasút alatti kiállítóteremben pedig június 28-ig az Akadémikusok az Altamira Egyesületben című képzőművészeti tárlat várja a művészetek barátait.

Az elmúlt napokban két érdekes kiállítás is nyílt a Holnemvolt Parkban. Május 28-án az AnimArt szoborkiállítás megnyitójára került sor. Az Állatkert, a Magyar Szobrász Társaság és a byArt galéria együttműködése nyomán létrejött tárlat 36 kortárs szobrászművész alkotásait vonultatja fel, amelyek mindegyikét az állatvilág, illetve a természet ihlette. A szabadtéri szoborkiállítás az egykori vurstli főutcája mentén, a műemléki körhinta és a lacikonyha közötti szakaszon egészen szeptember 30-ig várja a művészetbarátokat.

Ugyancsak a napokban, június 4-én volt a hivatalos megnyitója az Akadémikusok az Altamira Egyesületben című képzőművészeti kiállításnak, amely június 28-ig tekinthető meg a hullámvasút alatti kiállítóteremben. Ez a tárlat az Állatkertben már korábban is több ízben kiállító Altamira Egyesület azon nyolc tagjának alkotásaiból nyújt ízelítőt, akik egyúttal a Magyar Művészeti Akadémiának is tagjai. Az alkotók nemcsak gyakran nyúlnak a természet ihlette témákhoz, hanem csaknem mindegyikük életútja kapcsolódik valamilyen módon az Állatkerthez.