Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 23°C

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Körhinta és Mese vurstli2016. április 29.

A majális hétvégéjétől kezdve nemcsak a műemléki Schäftner-körhinta üzemel, hanem a szomszédságában megnyitott területen további játékok, köztük nosztalgia körhinta, hattyús körhinta és kerti mesevasút is várja a gyermekeket.

Ujjé! Újra forog a Körhinta!2016. március 25.

Kicsik és nagyok nagy örömére ismét forog a műemléki Körhinta!

Lezárult a szezon a Holnemvolt Parkban2015. november 1.

November 1-én vasárnap zárult le a Holnemvolt Park idei szezonja, november 2-től a terület már nem fogad látogatókat. A leállás azonban most nem csak a következő szezon kezdetéig tart, hanem a területen megvalósítandó fejlesztések elkészültéig.

November elsejéig lehet hullámvasutazni2015. október 13.

Alig három hét van vissza a Holnemvolt Park idei szezonjából, így a játékokra is a jövő hét utáni hét vasárnapján, azaz november 1-én lehet majd utoljára felülni. Utána viszont megkezdődnek a Mesepark és a Pannon Park kivitelezésének munkálatai.

Felfedezés távirányítású hajókkal2015. július 7.

Újabb érdekes játékkal, távirányítású hajókkal gazdagodott a Holnemvolt Park kínálata. Két zsetonért bárki elnavigálhatja a hajómodelleket a mesterséges óceán miniatűr szigetei között. Még a Húsvét-sziget partjaihoz is el lehet hajózni.

8451 fő a Múzeumok Éjszakáján2015. június 23.

Június 20-án, a Múzeumok Éjszakáján a Holnemvolt Park is programok, látnivalók és élmények sokaságával várta a nagyközönséget. Az este 6-tól éjfélig tartó rendezvényen 8451 fő vett részt, a kivilágított hullámvasútnak 2441 utasa volt.

Hol volt, Holnemvolt…2015. június 11.

Nézd meg a videót a hagyományos Vurstli értékeit és az Állatkert két- és négylábúit felvonultató Holnemvolt Parkban átélhető élményekről!

Művészeti kiállítások a Holnemvolt Parkban2015. június 5.

Az egykori vurstli főutcáján szeptember végéig az AnimArt szabadtéri szoborkiállítás, a hullámvasút alatti kiállítóteremben pedig június 28-ig az Akadémikusok az Altamira Egyesületben című képzőművészeti tárlat várja a művészetek barátait.

Mutatványosok Éjszakája2015. június 4.

Múlt pénteken tartottuk meg az első Mutatványosok Éjszakáját a Holnemvolt Parkban. A régi vurstli legérdekesebb hagyományait elevenítettük fel Vitéz Lászlóval, madárfejű Lajcsikával, Mauddal a csodapókkal és a kivilágított hullámvasúttal.

Mutatványosok éjszakája – hullámvasutazással2015. május 20.

Május 29-én lesz a Mutatványosok Éjszakája a Holnemvolt Parkban. Az este héttől éjféli tartó különleges eseményen akár az éjszakai hullámvasutazást is ki lehet próbálni. A pályát megvilágító lámparendszer főpróbáját a napokban tartottuk meg.