Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 23°C

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Vízen járó labda2014. augusztus 25.

A Holnemvolt Park legújabb játéka a vízen járó labda. Lényegében egy erős, ám átlátszó anyagból készült óriási strandlabdáról van szó, amely elég nagy ahhoz, hogy akár egy felnőtt is elférhessen benne.

KorZoo a Holnemvolt Parkban2014. augusztus 5.

Augusztus 10-től újabb színfolttal gazdagodik a Holnemvolt Park programkínálata!

Pályázat a Pannon Park terveire2014. augusztus 1.

Miközben a Holnemvolt Park teljes gőzzel üzemel, Állatkertünk fejlesztésekkel foglalkozó csapata a területen középtávon tervezett fejlesztésekről sem feledkezik meg. Jelenleg a Pannon Park engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésére írtak ki pályázatot uniós eljárásrendben. A Pannon Park az Állatkert új területének legnagyobb szabású fejlesztése lesz, amelynek alapötletéről cikkünkben részletesebben is beszámolunk.

A Holnemvolt Park mindennapjai2014. augusztus 1.

Állatsimogatás, hullámvasutazás, lovaglás, körhintázás… hosszan lehetne sorolni a Holnemvolt Park legnépszerűbb programjait, aktivitásait, látnivalóit. A megörökölt műemlék játékok közül továbbra is a hullámvasút a legnépszerűbb, de nagy a sikere azoknak az újonnan felállított szelídebb játékoknak (kis körhinták, kerti vasút), amelyeket kifejezetten a kisgyermekes családokra gondolva helyeztünk üzembe. A hónap közepén megnyitott Tündér Ilona játszóteret is nagy örömmel fogadták a gyerekek. Az állatos látnivalók közül természetesen azok a legkedveltebbek, ahol testközelből lehet az állatokkal megismerkedni.

Megnyílt a Tündér Ilona játszótér2014. július 18.

Újabb játéklehetőséggel bővült a Holnemvolt Park programkínálata, megnyílt ugyanis a Tündér Ilona játszótér. Az Állatkertbe vagy a Holnemvolt Parkba jegyet váltott látogatók számára minden további díj vagy zseton nélkül igénybe vehető játszótér különlegessége, hogy műalkotásnak is beillő egyedi játékok kínálnak felhőtlen perceket a gyerekeknek.

Flamingófiókák a Holnemvolt Parkban2014. július 9.

Új helyükön, a Holnemvolt Parkban is rendületlenül szaporodnak rózsás flamingóink. Eddig összesen hat fióka jött a világra, de további tojások kikelése is várható az elkövetkező napokban.

Átköltöztek a zebuk is2014. július 3.

A Holnemvolt Park április végi megnyitására az Állatkertben látható valamennyi háziállat átköltözött az új területre. Az egyedüli kivételt a törpezebuk képezték, mert ezek az állatok továbbra is a Mérgesház melletti régi karámjukban maradtak. Mostanra viszont a zebuk új otthona is elkészült a Holnemvolt Parkban, így a közönség most már ott láthatja őket.

Óriási érdeklődés a Múzeumok Éjszakáján2014. június 25.

Az idei Múzeumok Éjszakája alkalmával a Holnemvolt Park is különleges programmal várta az érdeklődőket. Összesen több mint nyolcezer fő volt kíváncsi a műemléki játékokra, a terület múltjának relikviáit bemutató Holtvolt-tárra, illetve a parkba tavasszal beköltözött állatok sokaságára. Az érdeklődők közül csaknem ezer fő az országhatárokon túlról érkezett.

„Vetkőző” jószágok2014. június 18.

Bár korábban is bemutattunk gyapjútermelő állatokat, a Holnemvolt Park megnyitásával jelentősen megnőtt az ilyen jószágok száma. Ezért valóságos nyíróbrigádot kellett verbuválnunk. A nyírógéppel gyorsan megy a munka, ezért a négyszarvú juhok, a gyimesi rackák és az alpakák is hamar megszabadulhattak az ilyentájt már kényelmetlen gyapjútömegtől. Igaz, most kissé szokatlan külsejűnek tűnnek, ami persze általában jellemző a frissen nyírt állatokra. A nyírásról a fotók mellett mozgóképet is mutatunk.

Múzeumok Éjszakája a Holnemvolt Parkban2014. június 5.

Június 21-én 20:00 – 24:00 között a Holnemvolt Parkban is programok várják a Múzeumok éjszakája programra a megvásárolt karszalaggal rendelkező érdeklődőket!