Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 23°C

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Papagájok – parádés áron!2014. május 30.

A Holnemvolt Park közönségének egyik nagy kedvence a látványos Papagájparádé.

Szervác, Pongrác és Bonifác2014. május 23.

Így hívják azt a három Jersey marhát, akiket a Holnemvolt Parkban láthat a közönség. A barátságos tinókat nemcsak a karámjukban lehet megtekinteni, hiszen gondozóik rendszeresen sétáltatják őket a látogatók között, a Holnemvolt Park sétaútjain.

Kalandvágyók figyelem!2014. május 8.

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy május 9-én 10 órától megnyílik a Kalandpálya a Holnemvolt Parkban! Kúszhattok, mászhattok, ügyeskedhettek, próbára tehetitek ügyességeteket már a belváros szívében is!

Megnyílt a Holnemvolt Park2014. április 30.

Kedden délután megnyitotta kapuit a Holnemvolt Park. Az Állatkert által üzemeltetett családi szabadidőparkban harmincféle állat, új állatsimogatók, lovaglási és tevegelési lehetőség, valamint számos játéküzem, szórakoztató látványosság és attrakció várja a látogatókat. Üzemelnek a régi vurstli, illetve az egykori Angolpark örökségének számító patinás játékok, így a régi körhinta, a barlangvasút, a hullámvasút és a mesecsónak is.

Vadmalacok a Holnemvolt Parkban2014. április 25.

A jövő héten megnyíló Holnemvolt Park első látogatói több mostanában született kisállattal is találkozhatnak.

Vonali próbafutás a hullámvasúton2014. április 24.

Két héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy a hullámvasúton elvégeztük a szükséges pályafelújítási munkálatokat.

Egy hét múlva nyit a Holnemvolt Park2014. április 22.

Április 29-én kedden 13 órától veheti birtokba a közönség az új Holnemvolt Parkot. Ez a Föld napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón jelentette be az Állatkert főigazgatója.

Növényesítés a Holnemvolt Parkban2014. április 17.

A sokféle munka között, amelyet a Holnemvolt Park közelgő megnyitásáig el kell végezni, nemcsak az állattartó helyek kialakítására és benépesítésére, illetve a játékok karbantartására és javítására kell odafigyelnünk, hanem a park állapotára is. Ez ugyanis az átvételkor korántsem volt olyan, mint amit mi az Állatkertben kívánatosnak tartunk, illetve amilyet a mi közönségünk korábban meg is szokhatott.

Pályafelújítás a hullámvasúton2014. április 11.

A hamarosan megnyíló Holnemvolt Parkban a Vidámparktól örökölt műemlék játékokat tovább szeretnénk üzemeltetni. Ehhez azonban még számos műszaki feladatot kell elvégezni. Különösen igaz ez a hullámvasútra, amely a Vidámpark üzemének utolsó időszakában már csak korlátozottan, illetve egyáltalán nem működött.

Közösségi munka a Holnemvolt Parkban2014. április 10.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért tagvállalatai, az Allianz, az E.ON és a NOKIA, kiegészülve a Magyar Telekom és a Dandelion munkatársaival, közösségi munka keretében segítik az Állatkertet az átvett vidámparki terület rehabilitációjában.