Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 23°C

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Újjászületik a céllövölde2014. április 4.

A nyitásra való készülődés jegyében a Holnemvolt Parkban nemcsak az új állattartó helyek benépesítésével foglalkozunk, hanem az átvett játékokkal kapcsolatos munkálatok is folyamatosan zajlanak. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a régi céllövölde hátfalának a felújítása. A lemezből készült, mechanikus szerkezettel ellátott hátfal több mint száz éves műemlék, ám elmúlt években a vidámparki látogatók hiába keresték, hiszen a hátfal leszerelt elemei a mesecsónak ekkorra már raktárként használt Seherezádé-kupolája alatt pihentek a tönkrement óriás fejével együtt.

Tevekaraván2014. április 2.

Kétpúpú tevéink kedden vették birtokba új a Holnemvolt Park területén kialakított új karámjukat. A gondozók valóságos karavánná szervezték a púpos állatokat, s így vezették át őket az új otthonukba. A tevék egy része nem először járt az egykori Vidámpark területén, hiszen némelyikük már az átvételt követően, február 19-én megtartott sajtótájékoztató alkalmával is szemrevételezhette a készülő új kifutót.

Átköltöztek a flamingók2014. március 26.

Tovább folytatódik a Holnemvolt Park állatokkal való benépesítése. Legutóbb a rózsás flamingók költöztek át korábbi lakóhelyükről.

Épülnek a karámok, érkeznek az állatok2014. március 20.

A megörökölt játékok rendbehozatala mellett hetek óta dolgozunk az állattartó helyek kialakításán, karámok építésén is. Ez a munka egyes helyeken még most is zajlik, de vannak olyan kifutók, amelyek mostanra már elkészültek. Sőt, némelyikbe időközben az állatok is megérkeztek.

Holnemvolt Park lett a terület neve2014. március 20.

Megszületett a március 7-én indított szavazás eredménye, ezzel egyidőben elindult a park Facebook oldala is.

Munkálatok a hullámvasúton2014. március 14.

A Hungária körúton közlekedők mostanában gyakran láthatják, hogy emberek dolgoznak a hullámvasút pályáján, szerkezetén. Ahhoz ugyanis, hogy már az idei szezonban újra üzemeltetni tudjuk ezt a játékot, számos karbantartási és javítási munka elvégzésére van szükség.

Szavazz az új állatkerti terület nevére!2014. március 7.

A vidámparki terület átvétele kapcsán a számtalan feladatunk egyike, hogy "nevet adjunk a gyereknek". Ehhez kérnénk most egy kis segítséget tőletek: szavazzatok, mi legyen az új terület neve.

Múzeumba kerül a Vidámpark felirat2014. február 26.

A napokban került levételre a Vidámpark felirat a terület főbejáratának tetejéről. Az ember nagyságú betűket a műszaki csapat két tagja szerelte le.

Sajtótájékoztató a vidámparki terület átvételéről2014. február 19.

Február 19-én tartottuk meg az első sajtótájékoztatót a vidámparki területen, amelyet üzemeltetési szempontból a napokban vettünk át. A sajtótájékoztatón szinte az egész parkot bejártuk, mi több, az újságírók végigsétálhattak a barlangvasút alagútján is. A sajtótájékoztatóval egy időben indítottuk útjára az Állatkert honlapjának új, a vidámparki területtel foglalkozó fejezetét is.