Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

Minden nap: 9:00-16:00

Időjárásszitálás, gyenge eső 2°C

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Pannon Park)

Mutatványosok Éjszakája2015. június 4.

Múlt pénteken tartottuk meg az első Mutatványosok Éjszakáját a Holnemvolt Parkban. A régi vurstli legérdekesebb hagyományait elevenítettük fel Vitéz Lászlóval, madárfejű Lajcsikával, Mauddal a csodapókkal és a kivilágított hullámvasúttal.

Mutatványosok éjszakája – hullámvasutazással2015. május 20.

Május 29-én lesz a Mutatványosok Éjszakája a Holnemvolt Parkban. Az este héttől éjféli tartó különleges eseményen akár az éjszakai hullámvasutazást is ki lehet próbálni. A pályát megvilágító lámparendszer főpróbáját a napokban tartottuk meg.

Képzőművészeti kiállítás a hullámvasút alatt2015. május 7.

Május elseje óta látogatható az Altamira Egyesület képzőművészeti kiállítása a hullámvasút alatti kiállítóteremben. A tárlaton csaknem harminc művész közel hetven természet által inspirált alkotását, festményét, grafikáját és szobrát mutatjuk be.

Hol volt Holnemvolt, ahol 14 csíkos malacka túr…2015. április 16.

A Hullámvasút mellett a Park egyik legkedveltebb része a vadmalac bölcsi, ahol immár 14 csíkos vadmalacka várja a látogatókat! A három anyakoca 6+4+4 malacnak adott életet és a nyüzsgő apró állatkák látványa igazán szívmelengető.

Origami kiállítás2015. április 3.

Az életre keltett papír – ez a címe annak az origami kiállításnak, amely csütörtökön nyílt meg a hullámvasút alatti, időszaki kiállításoknak otthont adó térben. A tárlaton a fiatalon elhunyt sokoldalú tehetség, Horn Ákos alkotásait mutatjuk be.

Újjászületett a mesecsónak szunyókáló óriása2015. március 26.

A szezonkezdettel egy időben adtuk át a mesecsónak újjászületett óriását. A szunyókáló óriás figurája több mint tíz éve ment tönkre, helyreállításával nem törődtek. A mesecsónakot megöröklő Állatkert azonban „feltámasztotta” a szunyókáló óriást.

Elindult a szezon a Holnemvolt Parkban2015. március 26.

Március 26-án délben megkezdődött az idei szezon a Holnemvolt Parkban. Üzemelnek a játékok, és a többi szolgáltatás is elérhető. A jegyek és a zsetonok tavaly kialakult rendszere változatlan marad és az árak sem emelkednek a tavalyi évhez képest.

Hamarosan indul a szezon2015. március 20.

Március 26-án, csütörtökön indul a szezon a Holnemvolt Parkban. A játékokat aznap délben helyezzük üzembe, s újdonságokkal is készülünk az új évadra. A belépőjegyek, zsetonok elmúlt évben kipróbált rendszere is megmarad, méghozzá változatlan árakon.

25 milliárdos forrás a Pannon Parkra2015. február 16.

25 milliárd forintnyi forrást biztosít a Kormány a középtávú fejlesztési terveink között szereplő Pannon Park megvalósítására. Az erről szóló döntés a január 28-i kormányülésen született meg, a határozat pedig azóta a Magyar Közlönyben is megjelent.

450 ezer látogató a Holnemvolt Parkban2015. február 4.

Várakozáson felüli sikert hozott a Holnemvolt Park első éve. Látogatottsága lényegesen magasabb volt a megszűnt Vidámparkénál, s a gazdálkodás szempontjából is stabil volt a működése. A 2014-es év legfontosabb eredményi cikkünkben olvashatók.