Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 17°C

Holnemvolt Vár

Az Állatkert régi gazdasági udvarának térségében, illetve a megszűnt Vidámparktól örökölt új területnek az Állatkert klasszikus területéhez közel eső sávjában egy olyan új, interaktív, játékos élményparkként működő komplexumot alakítunk ki, amellyel elsősorban a kisgyermekes családoknak szeretnénk kedveskedni. Ennek a készülő, érdekes, és a mesékből is ismerős állatok sokaságát felvonultató bemutatóhelynek egy ideig „Mesepark” volt a munkacíme, ám végül a Holnemvolt Vár nevet kapta (amely természetesen nem tévesztendő össze a 2014-es és 2015-ös szezonban átmeneti jelleggel működött Holnemvolt Parkkal). A Holnemvolt Vár munkálatait jóval a másik nagy fejlesztés, a Pannon Park előtt be tudjuk fejezni. Jelenleg a játszóházi elemek kialakításán dolgoznak a szakemberek, így az átadásra már nem kell sokáig várni.

Milyen lesz a Holnemvolt Vár?

A mesékből ismerős állatok, játszóházak, játszóterek, simogató állatkert és sok más érdekesség várja majd a családokat a Holnemvolt Várban.

Tervezett állatok és szolgáltatások

Testközelből megismerhető szelíd és kezes állatok, pónilovaglás, rengeteg játéklehetőség és egy igazi „állati” játszóház.

Madárkórház

Betekintés az állatorvosaink által végzett állatmentő munkába. Mentett madarak és kisemlősök az ország minden tájáról.

A régi gazdasági udvar

A Holnemvolt Vár egy részének helyén 1908 és 2017 között – csaknem 110 éven át – az Állatkert régi gazdasági udvara működött.