Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

MagyarBrands díjat kapott az Állatkert 2018. november 9.

Újabb elismeréssel díjazták intézményünket. Ezúttal a MagyarBrands díjat nyertük el kiváló fogyasztói márka kategóriában, a MagyarBrands program szakmai zsűrijének döntése alapján.

A MagyarBrands program szakmai bizottságának döntése alapján MagyarBrands díjat kapott Állatkertünk, kiváló fogyasztói márka kategóriában. A program keretében immáron kilencedik éve díjazzák a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy amelynek a létrejöttében–alapításában magyarok vettek részt.

A program kiválasztási folyamata rendkívül összetett: egy márka pénzügyi adatok több szempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazottak listája.

A díj átadása kapcsán Serényi János, a MagyarBrands program elnöke elmondta, „„2018-ban a vállalati reputáció erőssége minden korábbinál nagyobb szerephez jutott a szakértői és a fogyasztói véleményalkotás során. Nemzetközi felmérések sora szól arról, hogy egy vállalat működésében a legnagyobb kockázatot a reputáció, a márka sérülése jelenti. Jóval nagyobbat, mint a gazdasági visszaesés vagy az erősödő versenyhelyzet. A MagyarBrands díj elnyerése ezért is kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket."

A Fővárosi Állat- és Növénykert az elmúlt években számos elismerésben részesült. Az intézményt 2001-ben Magyar Örökségnek, 2014-ben Prima Primissimának ismerték el.

Örökségvédelmi tevékenységünkkel 2009-ben az ICOMOS-díjat, környezettudatos energetikai fejlesztéseinknek köszönhetően pedig 2015-ben az Energiahatékony Vállalat díjat is elnyertük. 2014-ben a TripAdvisor díjazta látogatói, turisztikai szolgáltatásainkat, 2017-ben pedig a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tünttette ki intézményünket az egyesület aranybölcsős támogatója címmel. A MagyarBrands díjat egyszer már 2016-ban is megkaptuk, 2017-ben pedig a Superbrands kitüntetést ítélte a zsűri Állatkertünknek.