Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

nincs időjárási adat

Újdonság! Állatkert Ajándékutalvány!

Az ajándékutalvány értékesítése 2019. január 1-től technikai okból átmenetileg szünetel. Kérjük szíves megértésüket.

Az Állatkert Ajándékutalvány 2017. november 2-től kapható az Állatkert jegypénztáraiban és a Főbejáratnál levő Ajándékboltban! 

Lepje meg vele szeretteit, tetszőleges értékben! Így a váltástól számított 1 éven belül tetszés szerint vásárolhatnak rajta állatkerti belépőt, bérletet vagy akár Zenés Állatkerti esték koncertjegyet.

Vásárolható címletek: 5.000 Ft, 10.000 Ft

Az Állatkert Ajándékutalvány a kiállítás dátumától számított 1 évig érvényes. A Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztáraiban, állatkerti belépőjegy vagy éves bérlet vagy a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat előadásaira történő vásárlásakor használható fel. Érvényességi ideje nem hosszabbítható meg. Készpénzre, újabb Állatkert Ajándékutalványra, illetve vissza nem váltható, továbbértékesítése tilos! Az utalványt egy alkalommal, egy összegben lehet felhasználni, részleges felhasználás esetén névértékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Ha a vásárlás összege meghaladja az ajándékutalvány névértékét, a különbözetet bankkártyával, készpénzzel vagy egyéb, az Állatkert által aktuálisan elfogadott utalványokkal ki kell fizetni.

CÉGEK, MUNKÁLTATÓK FIGYELMÉBE!

Az Állatkert Ajándékutalványt nemcsak magánszemélyek vásárolhatják meg. A személyi jövedelemadóról szóló törvény 1. sz. mellékletének 8.28. és 9.1. pontjai szerint adómentesen adható a kifizető által ugyanazon magánszemélynek az adóévben legfeljebb 50.000 Ft értékben a kulturális szolgáltatás igénybevételére jogosító belépőjegy, bérlet, illetve az ezek vásárlására jogosító utalvány. Az Állatkert, mint közművelődési tevékenységet folytató szervezet kulturális szolgáltatást nyújt, így a belépő (vagy a koncertjegy).