Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-17:30 P-V: 9:00-18:00

Időjárásközepesen felhős 11°C

Fizetési lehetőségek, kedvezmények

Széchenyi Pihenőkártya

  

Az OTP az MKB és a K&H bankok által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP Kártya) is megvásárolhatod állatkerti belépőjegyedet vagy bérletedet, a rekreációs (szabadidő) keret terhére.
Az állatkerti vendéglátó egységek közül a Barlang Étteremben, a Főbejáratnál található Zoo Cukrászdában és a Pálmaházi Kávézóban tudsz fizetni SZÉP Kártyád Vendéglátás keretének terhére.

Edenred / Ticket Compliments

2017. május 19-től Edenred Ajándék kártyákkal is fizetheted állatkerti belépőjegyedet, bérletedet. Bővebben az Edenred kártyákról >>>

 

Sodexo MINDENNAPOK Pass kártya

A SODEXO kártyákat 2017. április 1-től nem tudjuk pénztárainkban elfogadni. Köszönjük megértésüket.

Sodexo KULTÚRA & SPORT Pass kártya

A SODEXO kártyákat 2017. április 1-től nem tudjuk pénztárainkban elfogadni. Köszönjük megértésüket.

Erzsébet Utalvány Plusz KártyaErzsébet Utalvány Plusz Kártya

2016. június 1-től a Budapesti Állatkert is elfogadja az Erzsébet Utalvány Plusz Kártyát, melynek "Ajándék" vagy "Kultúra" kerete terhére vásárolhatod meg állatkerti belépőjegyedet vagy bérletedet.

Bővebben az Erzsébet Utalvány Plusz Kártyáról >>>

 

Hungary CardHungary Card

Az elektronikus kuponnal 2 alkalommal 2 felnőtt és 2 alkalommal 2 gyermek 25% kedvezménnyel látogathatja a Kertet.
A kedvezmény csak a kinyomtatott formanyomtatvánnyal vehető igénybe!

Bővebben a Hungary Cardról >>>

 

Budapest CardBudapest Kártya

Érvényes Budapest Kártyával 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg egyéni belépőjegyedet (felnőtt, diák, nyugdíjas, gyermek) a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.
A kedvezmény visszavonásig érvényes, csoportos, családi és egyéb kedvezményes jegyekre nem vehető igénybe. Egy kártyával csak egy fő részére váltható kedvezményes belépőjegy.

Bővebben a Budapest Kártyáról >>>

 

Erzsébetváros Kártya

Az Erzsébetváros Kártya birtokosa 700 Ft-ért léphet be az Állatkertbe. A jegyváltáshoz a kártya bemutatása szükséges! Az Erzsébetváros Kártya nem átruházható, kizárólag a kártyabirtokos részére biztosítja a kedvezmény igénybevételét. Az Erzsébet Kártya felnőtt korú birtokosának kíséretével állatkerti látogatásra érkező, erzsébetvárosi családok gyermekei számára (18 év alatti diákok, illetve 14 év alatti gyermekek) az Állatkert szintén lehetővé teszi kedvezményes belépőjegy vásárlását, 400 Ft / fő áron. Ehhez jegyvásárláskor kérjük bemutatni a gyermek lakcímkártyáját, amely igazolja, hogy a gyermek erzsébetvárosi lakos. Ennek hiányában csak teljes árú belépőjegyet tudunk kiadni!

Az Erzsébetváros Kártyára vonatkozó kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. Erzsébetváros Kártyával állatkerti belépőjegy nem vásárolható elővételben, a megváltott belépőjegy nem váltható vissza és nem átruházható. Belépéskor kapus munkatársaink szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik az Erzsébet Kártya és a lakcímkártya alapján a megváltott jegyre vonatkozó jogosultságot. Bármely tapasztalt visszaélés esetén a Kártyabirtokos adatai rögzítésre kerülnek, és jelentési kötelezettségünk áll fenn a Kártyakibocsátó felé.

Az Erzsébetváros Kártya kedvezményes jegyével érkező látogatóinkra is vonatkozik az Állatkert érvényben levő Látogatási szabályzata.

 

Zuglókártya

A Zuglókártya birtokosa 20% kedvezménnyel válthat belépőjegyet az Állatkertbe. A jegyváltáshoz a kártya bemutatása szükséges! A Zuglókártya nem átruházható, kizárólag a kártyabirtokos részére biztosítja a kedvezmény igénybevételét. A Zuglókártya felnőtt korú birtokosának kíséretével állatkerti látogatásra érkező, zuglói családok gyermekei számára az Állatkert szintén lehetővé teszi kedvezményes belépőjegy vásárlását, amennyiben a gyermek is rendelkezik Zuglókártyával.

A Zuglókártyára vonatkozó kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. Zuglókártyával állatkerti belépőjegy nem vásárolható elővételben! A megváltott belépőjegy nem váltható vissza, nem átruházható, nem továbbértékesíthető. Belépéskor kapus munkatársaink szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik a Zuglókártya és a lakcímkártya alapján a megváltott jegyre vonatkozó jogosultságot. Bármely tapasztalt visszaélés esetén a Kártyabirtokos adatai rögzítésre kerülnek, és jelentési kötelezettségünk áll fenn a Kártyakibocsátó felé.

A Zuglókártya kedvezményes jegyével érkező látogatóinkra is vonatkozik az Állatkert érvényben levő Látogatási szabályzata.

 

Kultúra utalványok
A SODEXO utalványokat 2017. április 1-től nem tudjuk pénztárainkban elfogadni. Köszönjük megértésüket.
Jegy és bérletvásárlás alkalmával az alábbi utalványokat fogadjuk el:

Kérjük, hogy felhasználásnál vedd figyelembe, hogy az utalvánnyal történő fizetésnél készpénzt nem áll módunkban visszaadni!

Minicards kártya felfüggesztése

A Minicards rendszerében 2007-ben kiadásra került kártyát 2017. június 18. után nem áll módunkban elfogadni.
Intézkedésünk a kártyakibocsátó céggel egyeztetve lép életbe.

A friss terjesztésű kártyák természetesen a rajtuk szereplő feltételek szerint továbbra is felhasználhatóak.

Bankkártya

MasterCard és Visa emblémával jelzett pénztárainkban bankkártyával is fizethetsz.