Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-17:30 P-V: 9:00-18:00

nincs időjárási adat

Fizetési lehetőségek, kedvezmények

Széchenyi Pihenőkártya

  

Az OTP az MKB és a K&H bankok által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP Kártya) is megvásárolhatod állatkerti belépőjegyedet vagy bérletedet, a rekreációs (szabadidő) keret terhére.

Sodexo MINDENNAPOK Pass kártya

A SODEXO kártyákat 2017. április 1-től nem tudjuk pénztárainkban elfogadni. Köszönjük megértésüket.

Sodexo KULTÚRA & SPORT Pass kártya

A SODEXO kártyákat 2017. április 1-től nem tudjuk pénztárainkban elfogadni. Köszönjük megértésüket. 

 

Erzsébet Utalvány Plusz KártyaErzsébet Utalvány Plusz Kártya

2016. június 1-től a Budapesti Állatkert is elfogadja az Erzsébet Utalvány Plusz Kártyát, melynek "Ajándék" vagy "Kultúra" kerete terhére vásárolhatod meg állatkerti belépőjegyedet vagy bérletedet.

Bővebben az Erzsébet Utalvány Plusz Kártyáról >>>

 

Hungary CardHungary Card

Az elektronikus kuponnal 2 alkalommal 2 felnőtt és 2 alkalommal 2 gyermek 25% kedvezménnyel látogathatja a Kertet.
A kedvezmény csak a kinyomtatott formanyomtatvánnyal vehető igénybe!

Bővebben a Hungary Cardról >>>

 

Budapest CardBudapest Kártya

Érvényes Budapest Kártyával 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg egyéni felnőtt belépőjegyedet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.
A kedvezmény visszavonásig érvényes.

Bővebben a Budapest Kártyáról >>>

 

Erzsébetváros Kártya

Az Erzsébetváros Kártya birtokosa 600 Ft-ért léphet be az Állatkertbe. A jegyváltáshoz a kártya bemutatása szükséges! Az Erzsébetváros Kártya nem átruházható, kizárólag a kártyabirtokos részére biztosítja a kedvezmény igénybevételét. Az Erzsébet Kártya felnőtt korú birtokosának kíséretével állatkerti látogatásra érkező, erzsébetvárosi családok gyermekei számára (18 év alatti diákok, illetve 14 év alatti gyermekek) az Állatkert szintén lehetővé teszi kedvezményes belépőjegy vásárlását, 400 Ft / fő áron. Ehhez jegyvásárláskor kérjük bemutatni a gyermek lakcímkártyáját, amely igazolja, hogy a gyermek erzsébetvárosi lakos. Ennek hiányában csak teljes árú belépőjegyet tudunk kiadni!

Az Erzsébetváros Kártyára vonatkozó kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. Erzsébetváros Kártyával állatkerti belépőjegy nem vásárolható elővételben, a megváltott belépőjegy nem váltható vissza és nem átruházható. Belépéskor kapus munkatársaink szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik az Erzsébet Kártya és a lakcímkártya alapján a megváltott jegyre vonatkozó jogosultságot. Bármely tapasztalt visszaélés esetén a Kártyabirtokos adatai rögzítésre kerülnek, és jelentési kötelezettségünk áll fenn a Kártyakibocsátó felé.

Az Erzsébetváros Kártya kedvezményes jegyével érkező látogatóinkra is vonatkozik az Állatkert érvényben levő Látogatási szabályzata.

 

Kultúra utalványok
A SODEXO utalványokat 2017. április 1-től nem tudjuk pénztárainkban elfogadni. Köszönjük megértésüket.
Jegy és bérletvásárlás alkalmával az alábbi utalványokat fogadjuk el:

 

Kérjük, hogy felhasználásnál vedd figyelembe, hogy az utalvánnyal történő fizetésnél készpénzt nem áll módunkban visszaadni!

Bankkártya

MasterCard és Visa emblémával jelzett pénztárainkban bankkártyával is fizethetsz.