Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

nincs időjárási adat

Kerékpárral

Kerékpárral érkező látogatóink részére az állatkert Gazdasági Bejáratánál biztosítunk őrzött kerékpár tárolási lehetőséget.

A kerékpár tároló a Főbejárattól kb. 250 méterre található, a Fővárosi Nagycirkusz és az épülő Pannon Park között lévő kis utcában (Varannó utca) a nagy zöld kapu mögött.

Ezen a bejáraton az állatkertbe történő belépésre nincs lehetőség, a kerékpár elhelyezését követően a nyitva tartó bejáratokhoz kell vissza sétálni.

A kerékpár megőrzés díja: 200 Ft/nap kerékpáronként.

 

Varannó utca lezárva!

Ezúton tájékoztatjuk a Hungária körút felől, illetve a vasút túloldaláról gyalogosan vagy kerékpárral érkezőket, hogy a Varannó utcán keresztül nem tudnak átjönni az Állatkerti körútra. Az utcának az állatkerti és a vidámparki terület közötti toldalékszakasza ugyanis a Zuglói Önkormányzat engedélyével lezárásra került a területen zajló építési munkálatok miatt.

Az átjárás a Mexikói úti közlekedési csomópontot a Városligettel összekötő, aluljárókkal ellátott átjárón keresztül lehetséges, ahonnan az 1-es villamos Kacsóh Pongrác úti megállójához is el lehet jutni. Természetesen a Varannó utcának az a szakasza, ahol személygépkocsival eddig is lehetett közlekedni, továbbra is használható gyalogos közlekedésre is.