Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Arun vízilabdázik 2018. április 30.

Legújabb kisfilmünkön Arun, a tavaly ősszel született elefántborjú látható, amint önfeledten pancsol a kifutóhoz tartozó medencében. A legjobban persze a labdát szereti gyötörni, de nagyon tetszik neki az is, amikor nekifutásból rohan a habok közé.

Köztudott, hogy az elefántok nagyon szeretik a vizet. Ezért aztán kifutójukban mindig is biztosítottunk pancsolási lehetőséget a számukra. Régebben csak egy sekély pancsoló medencéjük volt, 1999-ben azonban egy olyan medencét építettünk nekik, amelyben akár egy kifejlett elefánt is el tud merülni egészen a feje búbjáig.

A kellemesen meleg idő beköszöntével el is kezdődött a medencés szezon, ám most még nem színültig töltjük fel a medencét, hanem csak annyira, hogy a tavaly novemberben született kiselefánt biztonságosan ismerkedhessen a vizes élményekkel. Amint a pancsoló kiselefántról készített kisfilmünkön is látni, a kis Arun legjobban a medence vizén úszó labdával szeret játszani, de az is nagyon tetszik neki, amikor a partról, nekifutásból rohan be a habok közé.