Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Asha már egész nap látogatható! 2013. április 16.

Jó hírünk van a kiselefánt rajongóinak: Asha és mamája már folyamatosan látogatható! Minden nap 10 órától az Elefántház zárásáig (mindig félórával korábban zár, mint aktuálisan az állatkert) vagy a külső kifutón vagy az állatház belsejében tekinthetitek meg őket. Az, hogy éppen kint vagy bent tartózkodnak, az elsősorban az időjáráson és az állatok napirendjén, például a kiselefánt alvásán múlik.

AshaAz a szándékunk, hogy a hatalmas érdeklődésnek örvendő ormányos apróságot minden rajongója láthassa. Azonban az állatok nyugalma és egészsége érdekében muszáj volt meghoznunk néhány fontos látogatási szabályt:

Kérjük, az állatházban és a kifutó közelében kulturáltan viselkedjetek és másokra is legyetek tekintettel. Az állatok érdekében szigorúan tilos villanófényt használni, hangoskodni, az elválasztó üvegfelületen dörömbölni, kopogtatni, az állatokat etetni, illetve bármi más módon veszélyeztetni, nyugalmukat zavarni.

Kérjük, ezeket a szabályokat az állatok érdekében tartsák be! Felhívjuk figyelmüket, hogy az Állatkert munkatársai a fenti szabályokat be nem tartó látogatókat külön indoklás nélkül kivezethetik az állatházból. Továbbra is elsődleges szempont a kiselefánt egészsége és biztonsága. Ezért ha állatorvosaink, gondozóink úgy ítélik meg a helyzetet, az Elefántház látogatását akár azonnali hatállyal beszüntethetik. Az előre nem látható körülmények miatt az elefántok megtekinthetőségére sajnos nem tudunk garanciát vállalni.

Továbbá minden délután egy rövid technikai szünet várható: körülbelül 15 órakor, félóra hosszan állatkezelési okokból zárva tart az Elefántház. Kérjük és köszönjük szíves megértéseteket!