Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Dedikálás és mesedélután a Holnemvolt Várban 2018. június 26.

Július 1-én vasárnap, 14 órakor Kozári Dorka látogat el a Holnemvolt Várba. A fiatal írónő meséiből olvas majd fel a gyerekeknek, és két kötetét (Marcsi és a nyári kalamajka, valamint Marcsi szeretetre vágyik) is dedikálja.

Kozári Dorka az állatok és a természet szeretetére és az értük vállalt felelősség fontosságára helyezi a hangsúlyt a Marcsi-mesékben.
A könyvek főhőse Marcsi, egy igen apró, ám annál játékosabb, fekete kiscica, aki mindenre kíváncsi, ami körülötte zajlik. Az első kötetben azt a kalandos utat izgulhatjuk vele végig, amíg szerető gazdihoz nem kerül. Ezalatt megismerkedik különböző állatokkal és emberekkel és sokat tanul az őt körülvevő világról.
A Marcsi és a nyári kalamajka című mesében a kismacska a Balatonra utazik nyaralni, és ott sem hazudtolja meg önmagát: barátokat szerez, kalamajkákba keveredik, tréfákat eszel ki és természetesen segít, ahol csak tud.

A különleges mesedélutánra szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt július 1-én vasárnap, 14.00 órakor a Holnemvolt Vár Vásárfia Ajándékboltjának Mesekuckójában.