Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Elefántos élmények 2017. november 16.

Legújabb kisfilmünkben elefántos csapatunk néhány tagja, két állatgondozónk, valamint kertünk természetvédelemi és állategészségügyi igazgatója mesél arról, hogyan született a ma már nyolc napos kiselefánt, és hogyan teltek a jövevény első napjai.

A november 8-án született kiselefánt világra jövetele óta sok-sok kérdést kaptunk. Nemcsak Facebook-oldalunkon, hanem telefonon, e-mailben, levélben és személyesen is sokan érdeklődtek. Sok mindent persze már korábban elmondtunk, hiszen már múlt szerdán sok mindent elmeséltünk, később írtunk arról, hogy mikortól látogatható a kiselefánt, és már két kisfilmet is bemutattunk, egyet a jövevény születéséről, egyet pedig első étkezéséről.

Azért, hogy egyetlen kérdés se maradjon megválaszolatlan, most egy olyan kisfilmet készítettünk, amelyben munkatársaink, az elefántok ügyében illetékes csapat néhány tagja mesél az ifjú ormányos világra jöveteléről, és arról, hogyan teltek a kicsi első napjai. 

A jövevényt persze nemcsak kisfilmen lehet látni, hanem személyesen is meg lehet látogatni, hiszen minden nap délelőtt 10 és délután 2 óra között a nagyközönség is megtekintheti. Mi több, péntek délig még a kiselefánt nevére is lehet szavazni.