Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Húsvét az Állatkertben 2015. április 3.

Rengeteg kisállattal, nyuszisimogatóval, jelképes nyuszi örökbefogadással várjuk a látogatókat a nagyszombattól húsvét hétfőig tartó háromnapos hétvégén. Közben a főszezon programjai, köztük a látványetetések is elindultak már.

Változatos programokkal várjuk a nagyközönséget a nagyszombattól húsvét hétfőig tartó háromnapos hétvégén. A főszezon sok-sok programja már „teljes gőzzel” üzemel, így az állati programok és más bemutatók sokaságából lehet választani. Sok program lesz a Varázshegyben is.

Kifejezetten a húsvét alkalmából nyuszisimogató várja a gyermekeket a hétvége mindhárom napján. A helyszín a Holnemvolt Park, azon belül a Manófalva melletti fedett terület lesz. A nyuszikat munkatársaink felügyelete mellett lehet megsimogatni. Mivel a nyulak váltott műszakban teljesítenek szolgálatot, néhány perces szünetek előfordulnak, amíg a tapsifülesek cseréjével a „műszakváltást” végrehajtjuk.

Lesz jelképes húsvéti nyuszi örökbefogadás is, erre az Állatkert alapítványa kínál lehetőséget a főbejárat mellet. Az örökbefogadók nemcsak oklevelet kapnak, hanem a Nevelőszülők napjára szóló meghívót, és egy közös képet is az örökbe fogadott nyuszival.

A fenti programokon túl nagyon sok kisállat várja a látogatókat. Az elmúlt hetekben sok-sok bárány és gida jött a világra, sokukkal az állatsimogatóban testközelből is meg lehet ismerkedni. A magyar tarka marháknál is van egy aranyos boci, őket is érdemes tehát meglátogatni. S természetesen mindenkinek a figyelmébe ajánljuk Állatkertünk legfontosabb újdonságait, Nur-Nuru-Bint és Vobarát, a két koalát, akik az új Koalaházban kerülnek bemutatásra.

Minden látogatónknak és az Állatkert valamennyi barátjának boldog húsvétot kívánunk!