Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Így ébred az Állatkert 2020. március 30.

Legújabb kisfilmünkben megmutatjuk, hogy ébred mostanában az Állatkert. Bár a kapuk zárva, a sétányok pedig üresek, munkatársaink most is a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel gondoskodnak az itt lakó mintegy tízezer állatról.

Bár Állatkertünk a koronavírus járvány miatt március 15-e óta nem fogadhat látogatókat, munkatársaink a bezárt kapuk mögött továbbra is teszik a dolgunkat. Mai kisfilmünkben ebből adunk ízelítőt, bemutatva, hogyan indul mostanság egy új nap az Állatkertben. Bár a sétányok üresek, látogatókkal sehol nem találkozni, az állatgondozók ugyanolyan szeretettel és gondossággal viselik gondját a nálunk lakó mintegy tízezer állatnak, mint az év bármely más napján.

Persze nemcsak a gondozók, minden más munkatársunk is teszi a dolgát. A cél az, hogy állataink és növényeink semmit ne vegyenek észre abból, hogy most rendkívüli idők járnak. És persze az is, hogy ha majd újra megnyithatjuk a kapukat, látogatóink ismét megtalálják nálunk mindazt – sőt, talán többet is – ami miatt időről időre felkeresnek bennünket. Közben pedig igyekszünk elhozni mindenki otthonába az állatkert-élményt a világháló segítségével. Ezért teszünk közzé rendszeresen kisfilmeket, ezért igyekszünk az állatkerti tanulmányi látogatásokat is olyasformán pótolni, mint ahogy a digitális munkarend pótolja a tantermi órákat.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.