Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Így örültek az állatok a Mikulás ajándékainak 2020. december 4.

Az állatkerti Mikulás már most elhozta az állatoknak az Állatkerti Alapítvány ajándékait. Mindenki az ízlésének megfelelő finomságokat kapott, sőt az ajándékok között több játék is akadt. De sok állat magával a csomagolással is jót játszott.

Legújabb kisfilmünkben azt mutatjuk be, hogyan vitt ajándékot az állatkerti Mikulás a kertben lakó állatoknak. A színes dobozokba csomagolt ajándékokat, amelyek között a különféle állatok ízlésének megfelelő finom falatok (zöldségek, gyümölcsök, hús, hal, sőt speciális mézeskalács) és vadonatúj, kifejezetten az állatok számára készült játékok is akadtak, a Mikulás lovaskocsival szállította ki az egyes állatházakhoz, az állatok kifutóihoz. A kocsit Lankás, a hucul lovacska húzta, akinek a Mikulás extra adag sárgarépával köszönte meg a segítséget.

A kisfilmen látni, mit szóltak a meglepetéshez a gyűrűsfarkú makik, a kaffer szarvasvarjak, az oroszlánok, a barnamedve, a tapírok és a vízidisznók, az elefántok, az orangutánok, és Taiko, a nemrégiben érkezett új jegesmedve.

Köszönjük mindenkinek, aki egy-egy állat jelképes örökbefogadásával, vagy más módon támogatta az Állatkerti Alapítványt, és így segített abban, hogy az állatkerti Mikulás ilyen sok ajándékot hozhatott az állatoknak!

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.