Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Imádja a pancsolást Samu, a kiselefánt 2021. augusztus 7.

Legújabb kisfilmünkben abból adunk ízelítőt, milyen azt, amikor az elefántok együtt pancsolnak a kifutójukhoz tartozó medencében. Samu, az áprilisban született kiselefánt, és bátyja, a három és féléves Arun is nagyon szeret locspocsolni.

Állatkertünk hétfőn ünnepli 155. születésnapját (de az ünnepi programokkal már szombaton és vasárnap is várunk látogatóinkat). A jeles esemény alkalmából arra gondoltunk, hogy a legnépszerűbbek közé tartozó állatainkról, az ázsiai elefántokról teszünk közzé egy aranyos kisfilmet.

A medencével való ismerkedés az elmúlt hetekben Samu, a kicsit több, mint három hónapos kiselefánt egyik kedvenc programja lett, s éppen rá való tekintettel mostanában nem is teljesen, hanem csak három lépcsőfokig, illetve újabban egy kicsit tovább töltöttük fel a medencét (hiszen amikor teljesen feltöltjük, abban egy felnőtt elefánt is elmerülhet a feje búbjáig). A kis Samu láthatóan nagyon otthonosan mozog a vízben, s mivel bátyja is szeret pancsolni, sokat játszanak együtt a medencében. Sőt mi több, időnként még az anyuka, Angele is csatlakozik hozzájuk.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.