Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Itt lehet szavazni Ricardo párjának nevére 2023. február 6.

Nevet keresünk a nemrégiben érkezett nőstény dolmányos hangyásznak, akit a napokban kezdtünk el összeszoktatni jövendőbelijével. Az előzsűrizett nevekre csütörtök éjfélig lehet szavazni honlapunkon. Az eredményt pénteken tesszük közzé.

A Valentin-nap, vagyis Bálint napja közeledtével talán időszerű szót ejteni egy épp kibontakozó szerelmi történetről. Dolmányos hangyász párunk ugyanis épp most tart az ismerkedési fázisnál.

Ahogyan arról már decemberben beszámoltunk, Állatkertünk több mint nyolc évtizednyi szünet után ismét belefogott a Dél-Amerikában őshonos dolmányos hangyászok tartásába. Hím állatunkat, Ricardót december 6-a óta láthatja a nagyközönség a Pálmaház egyik oldalszárnyában. Azóta pedig megérkezett a jövendőbelijének szánt nőstény is. A két állat összeszoktatását múlt héten kezdtük meg, és úgy látjuk, tetszenek is egymásnak, így most a tamandua néven is ismert dolmányos hangyászok lesznek a mi Valentin-napi kabalaállataink.

A nőstény tamandua azonban eddig még nem kapott nevet, így arra gondoltunk, hogy ebben látogatóink segítségét kérjük. Az alábbi előzsűrizett nevekre mostantól egészen csütörtökön éjfélig lehet szavazni:

 

A szavazás eredményét pénteken tesszük majd közzé. A rákövetkező naptól, azaz szombattól keddig tartó négynapos időszak egyébként is a Valentin-nap jegyében telik majd Állatkertünkben, hiszen február 11-től 14-ig páros kedvezményekkel várjuk a nagyközönséget. És addigra Ricardo arájának is lesz már neve!

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.