Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Jane Goodall üzenete a vadvilág napjára 2022. március 3.

A világhírű főemlőskutató és természetvédő, dr. Jane Goodall videóüzenetet küldött a március 3-i vadvilág nap alkalmából. Szeretnénk, ha honlapunk olvasóihoz is eljutna az üzenete.

Akik rendszeresen figyelemmel kísérik Állatkertünk honlapját, tudhatják, hogy ma, március 3-án van a vadvilág napja, amelyről szerte a világon megemlékeznek a természet, illetve az élővilág védelmével foglalkozó intézmények, szervezetek. Mi itt az Állatkertben például belépési kedvezményekkel és rengeteg érdekes programmal készültünk erre a jeles napra.

A vadvilág nap alkalmából dr. Jane Goodall, a világhírű főemlőskutató és természetvédő videóüzenetet is küldött, amelyet magyar felirattal ellátva teszünk közzé:

Állatkertünk egyébként már évtizedek óta együttműködik a Jane Goodall Intézettel. A mostani vadvilág napi rendezvényeinken is itt voltak velünk, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet arra, miként segítené a mobiltelefonok szelektív gyűjtése és újrahasznosítása az emberszabásúak védelmét. De nemcsak magával az intézettel működünk együtt, hanem Jane Goodall személyesen is több alkalommal járt már Állatkertünkben.