Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Kisfilm a hangyászkölyökről 2016. október 27.

Az október 5-én született sörényes hangyász kölyök születéséről és gyarapodásáról már többször is beszámoltunk. Azt viszont még nem mondtuk el, hogy kislánynak bizonyult. A jövevényt most mozgóképen is megmutatjuk.

Több fényképet is mutattunk már az október 5-én született sörényes hangyász kölyökről. A minap azonban néhány másodpercnyi mozgóképet is rögzítettünk róla, amint Isabela, az anyaállat hátán csimpaszkodva ismerkedik a világgal. A kisfilm bemutatása mellett azonban mindenkit arra bíztatunk, hogy személyesen is látogassa meg a jövevényt, és persze az Állatkert többi lakóját is.

Erre az október végi hosszú hétvégén, illetve az őszi szünet idején kiváló lehetőség kínálkozik, annál is inkább, mivel ebben az időszakban számos programmal várjuk a közönséget, a 14 éven aluli gyermekek pedig október 29-től november 6-ig díjmentesen látogathatják Állatkertünket. Aki kifejezetten a sörényes hangyász kölyköt szeretné látni, annak érdemes délelőtt 10-kor próbálkoznia, a hangyászok ugyanis ilyenkor kapnak enni, vagyis ebben az időszakban van a legjobb esély arra, hogy a kölyköt takarásmentesen láthassák az érdeklődők.