Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Kisfilm a lajhárgyerekről 2020. március 20.

Megígértük, hogy ha már a koronavírus miatt zárva kell tartanunk, a szokásosnál is gyakrabban teszünk közzé kisfilmeket Állatkertünk lakóiról. Most épp Kuglófról, a Pálmaházban cseperedő kislajhárról mutatunk néhány filmkockát.

A lajhárok nemcsak nagyon érdekes, és egyúttal a nagyközönség körében is igen népszerű állatok, hanem rendszeresen szaporodnak is Állatkertünkben. A legutóbbi jövevény megszületéséről már korábban hírt adtunk, sőt mi több, nevének kiválasztására szavazást is hirdettünk. A végül Kuglófnak elnevezett lajhárbébi mindennapjaiba most egy kisfilm segítségével adunk betekintést.

Már közel egy évtizede annak, hogy nemcsak képeket és cikkeket, hanem az Állatkert életét és lakóit bemutató kisfilmeket is rendszeresen közzéteszünk. Most azonban a szokásosnál is gyakrabban szeretnénk ilyen filmeket bemutatni, hogy arra az átmeneti időszakra, amíg a koronavírus járvány miatt zárva kell tartanunk a kapukat, legalább az interneten keresztül hozzáférhetővé tegyük az az állatkerti élmények egy részét. Honlapunkon külön aloldalt hoztunk létre az ilyen típusú tartalmaknak.