Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Kisfilm Gubáról, a négyhónapos hangyászkölyökről 2020. október 31.

Legifjabb sörényes hangyászunk, Guba július elején született, így nemsokára négy hónapos lesz. Még most is minden idejét anyukájával, Isabelával tölti. Guba néhány éven belül már a harmadik budapesti születésű hangyászkölyök.

Honlapunk hírei között rendszeresen számolunk be újabb és újabb kisállatok világra jöveteléről. Például a nemrég előbújt szurikáta kölyökről, vagy a legifjabb orangután bébiről, aki épp a napokban kapott nevet. Közben viszont arra is törekszünk, hogy megmutassuk, hogyan cseperednek a korábban, például a nyáron világra jött kisállatok. Bőven van róluk mesélnivaló, hiszen bármerre is járunk az Állatkertben, szinte mindenütt kölyköket és fiókákat láthatunk.

Legújabb kisfilmünkben a július elején született sörényes hangyász kölyök, Guba mindennapjaiból kapunk egy kis mozgóképes ízelítőt, egyik gondozójuk jóvoltából. A most már csaknem négyhónapos állat még mindig nagyon „anyás" szinte sohasem tágít anyukája, Isabela mellől, sőt, ha csak lehet, mindenhová cipelteti magát.

A kisfilm persze csak ízelítő, a legjobb személyesen meglátogatni Állatkertünk sörényes hangyászait, és persze a többi állatunkat is. Erre az őszi szünet, illetve a mostani hétvége ideje alatt nagyszerű lehetőség kínálkozik, hiszen november 1-ig a 18 éven aluliak a szokásos gyermekjegy árának kevesebb, mint a feléért látogathatják az Állatkertet. Emellett már elkezdődött, és még az őszi szünetet követően is tart egészen november végéig a Nyugdíjas Ősz, amelynek keretében a szépkorúaknak kínálunk ugyancsak jelentős mértékű kedvezményt.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.