Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Labdazsonglőr kiselefánt 2018. október 19.

Arun egyik szenvedélye a labda: naphosszat rúgja, gyűri, taszigálja. Érdemes őt is felkeresni az őszi szünetben, akár már most, a hosszú hétvégén is, hiszen október 20-tól november 4-ig a gyerekeknek csak 200 forint a belépő, és sok program is lesz.

Arun, az elefántborjú vitán felül Állatkertünk egyik legnépszerűbb lakója. Nagy érdeklődés kísérte a születését, és persze azt a szavazást is, amelyen a nagyközönség választhatta ki, hogy mi legyen a jövevény neve. Persze azóta is rendszeresen hírt adunk a kis Arun mindennapjairól. Megmutattuk, hogyan kergeti a galambokat, hogyan „vízilabdázik", és azt is, hogyan játszik együtt a nővérével.

Szemfüles fotósunk nemrégiben ismét labdázás közben kapta lencsevégre. A cseperedő ormányos ugyanis nagyon játékos, aktív állat, így elég gyakran lehet őt játék és bolondozás közben látni. És szemmel látható az is, hogy a labda valóban az egyik kedvenc játéka: naphosszat gyűri, rúgja, böködi és taszigálja, sőt még a vízbe is magával viszi.

Ilyen jeleneteknek persze nemcsak az állatkerti fotós, vagy általában az állatkerti munkatársak, hanem a nagyközönség is tanúja lehet, így aki mostanában az Állatkertben jár, annak mindenképpen érdemes felkeresni az elefántok kifutóját. Ráadásul most, az őszi szünet ideje alatt intézményünk jelentős kedvezményeket és sokféle látnivalót is kínál a látogatóknak. Október 20-tól november 4-ig a 14 éven aluli gyermekek 200 forintos kedvezményes jeggyel látogathatják állatkertünket, és sok-sok program is kapcsolódik ehhez az időszakhoz. Közben a nyugdíjasoknak is extra kedvezményt kínálunk, hiszen a Nyugdíjas Ősz egész október és november hónapban tart.

Irány az Állatkert!