Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

Macan és Grusa mindennapjai 2013. november 21.

Önfeledt örömmel hancúroznak a három hónapos tigriskölykök. Hol egymással birkóznak, hol Niva, az anyaállat feje vagy háta ellen intéznek összehangolt támadást. A szépen fejlődő apróságoknak ráadásul már nevük is van. Grusa már korábban kapott nevet, a másik kölyöknek csütörtökön volt a névadója, és mostantól Macan a neve.

Szerdán került sor a Varázshegyben a Porsche Centrum Budapest sajtótájékoztatójára, melynek keretében a cég arany fokozatú támogatóként jelképesen örökbe fogadta az augusztus 16-án született tigriskölykök egyikét, aki a Macan nevet kapta.

Grusa és Macan szépen fejlődik, menüjükben egyre több szilárd táplálék is szerepel. A két kölyök az étkezés mellett rengeteg időt tölt hancúrozással. Természetesen ezt mindig nagy alvás követi, hiszen ki kell pihenniük a játék fáradalmait. Már régóta maguktól kijönnek a kifutóra, vagyis nem kell Nivának hurcolászni őket [video]. Mi több, a kicsik mostanában rákaptak az „alpinizmusra" is. Nemcsak a kifutójukban található farönkre másznak fel előszeretettel, hanem időnként felkapaszkodnak a műszikla háttér párkányaira is.