Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Móric, az orangután gyerek is vár Benneteket! 2021. október 22.

A már csaknem tizenöt hónapos Móric mindig talál felfedezni valót. Bár sokszor még anyukája hátán csimpaszkodva utazik, nagyon érdeklik a mászási és játéklehetőségek, és persze a fagyapot is. Őt is érdemes meglátogatni az őszi szünet idején.

Rendszeresen igyekszünk hírt adni Móric, a tavaly augusztusban született orangután kölyök fejlődéséről. Sőt mi több, időnként kisfilmen is megmutatjuk, hogyan telnek a napjai. Nemrégiben újabb videót készítettünk róla, hogy bemutassuk, mit szokott csinálni olyankor, amikor épp nem anyukája, Lia hátán csimpaszkodik. Nemcsak a füves kifutóban, hanem az őszi időjárás miatt egyre gyakrabban használt belső férőhelyen is sok a felfedezni való, a különféle mászási és játéklehetőségektől kezdve egészen a szálas szerkezetű fagyapotig, amelyet az orangutánok elsősorban azért kapnak, hogy az alvófészkeket azzal béleljék ki, és persze azért is, hogy játszanak vele. Amint a felvételen látszik, az orangutánoknál éppúgy szokás megsimogatni a gyerek feje búbját, mint az embereknél.

A most kezdődői őszi iskolai szünet (amely általában az óvodákban is szünet szokott lenni), kiváló alkalmat kínál arra, hogy a családok ellátogassanak hozzánk, és akár a kis Móricot is felkeressék. Állatkertünk különféle programok mellett jelentős kedvezményekkel kedveskedik a családoknak, hiszen 2021. október 23-tól november 1-ig, azaz most szombattól mindenszentekig a 14 éven aluli gyermekek jelképes árú, 200 forintos belépőjeggyel látogathatnak el hozzánk. S ha esetleg a nagyszülők, nyugdíjas családtagok is jönnének, vagy esetleg ők hoznák el a gyerekeket, mert a szülők dolgoznak, nekik is kedvezményt kínálunk az állatkerti Nyugdíjas ősz részeként.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.