Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Nálunk járt a finn Mikulás 2018. december 6.

Állatkertünket is felkereste Joulupukki, a finnországi Mikulás. Óvodásokkal és kisiskolásokkal találkozott, megajándékozta a látogatókat, sőt még Arunt, az egyéves kiselefántot is meglátogatta. Az eseményről kisfilmet is mutatunk.

Legújabb kisfilmünkben a finnországi Mikulás állatkerti látogatását idézzük fel. Joulupukki előbb óvodásokkal és kisiskolásokkal találkozott a Varázshegyben. A gyerekek az Állatkert közelében lévő óvodákból és általános iskolákból érkeztek, a csoportok, osztályok előzetesen jelentkezhettek a háromszáz fős találkozóra. Természetesen mindenkinek jutott ajándék, sőt még közös fotót is lehetett készíteni a Mikulással.

Elektromos kisbuszunk segítségével Joulupukki egy nagy kört tett az Állatkert sétaútjain, s az épp arra járó látogatóknak is ajándékkal kedveskedett, sőt, még egy kis beszélgetésre is volt lehetőség.

Nemcsak a „kétlábúak" kaptak ajándékot! Joulupukki ugyanis meglátogatta az Elefántcsarnokban anyukájával együtt megtekinthető kiselefántot is. Arun, aki nemrég ünnepelte első születésnapját, nagy örömmel fogadta a Mikulást, és természetesen a finom falatokat is.