Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Németh Kristóf videóüzenete 2020. május 4.

Hiányzol, Állatkert! – ez a címe új sorozatunknak, amelyben közismert, híres állatkerti nevelőszülők videóüzeneteit tesszük közzé. Elsőként Németh Kristóf színművészét, aki két szibériai tigrisünk, Norbi és Niva örökbefogadója.

Március 15-e óta Állatkertünk – a koronavírus járvány miatt – átmenetileg nem fogadhat látogatókat. Persze nagyon hiányoljuk a közönséget, hiszen az Állatkertnek mégis az a lényege, hogy az emberek ellátogassanak hozzánk, és az ezerarcú természet csodáival ismerkedve kikapcsolódjanak, jól érezzék magukat. De nemcsak mi hiányoljuk a minket felkereső érdeklődőket, látogatóink, barátaink, támogatóink is gyakran hangot adnak annak, hogy jó lenne már újra Állatkertbe jönni. Így van ez az állatkerti nevelőszülőkkel is, akik egyik-másik állatunkat jelképesen örökbe fogadták. Az Állatkerti Alapítvány által készített sorozatban híres, jól ismert állatkerti nevelőszülők videóüzeneteit tesszük közzé. Elsőként mindjárt Németh Kristóf színművészét, a Fórum Színház igazgatójáét, akiről tudnivaló, hogy két szibériai tigrisünket, Nivát és Norbit fogadta örökbe jelképesen.

Németh Kristóf régóta a barátunk és támogatónk, sőt, ahogyan azt bizonyára sokan észrevették látogatóink közül, az állatkerti hangosbemondó is igen gyakran az ő hangján szólalt meg. De itt volt velünk 2019-ben a gorilláknál tartott rendhagyó reggelin is, amelyen a mobiltelefonok újrahasznosítására, és ezen keresztül a gorillák védelmére hívtuk fel a figyelmet.

Köszönjük, ha a járvány miatti zárva tartás idején támogatod kedvenc állatodat és az Állatkert munkáját: http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/