Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Nézze meg az aranyos zsiráfborjút! 2017. január 6.

Nem kell tovább várnia annak, aki a január elsején született zsiráfborjút látni szeretné. A „szülőszoba” betekintő ablakáról ugyanis levettük a takarást, így az üvegfelületen keresztül jó eséllyel megleshetik a jövevényt és az anyaállatot is.

Mától láthatja a nagyközönség az idei év első újszülöttjét, a január elsején született zsiráfborjút. A kicsinek és az anyaállatnak az első napokban a legteljesebb nyugalomra volt szüksége, ezért mostanáig nem lehetett látni, kivéve két aprócska kukucskáló nyílást, ahonnan viszont nem lehetett belátni az egész „szülőszobát”. Most viszont már elég idő telt el ahhoz, hogy a jövevénynek és az anyaállatnak helyet adó istállórész betekintő ablakáról levegyük a takarást, így a most ötnapos jövevényt már jobban láthatja a nagyközönség.

A gondozók az elkövetkező napokban a borjút és az anyát át fogják engedni a szomszédos nagyobbik istállótérbe, illetve, ha az időjárás engedi, egy kis időre a kifutóra is, hogy a jövevény mindkét hellyel megismerkedhessen. Ezután kerül majd sor a zsiráfcsapat többi tagjával való összeengedésre, várhatóan január közepe táján.