Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Nyelvet ölt, de nem neveletlen! 2016. október 21.

Szépen cseperedik az október 5-én született kölyök a sörényes hangyászoknál. A róla készült képeken látszik, hogy sokat nőtt az elmúlt két hétben. A kicsit legjobban a délelőtt 10 órai etetéskor lehet látni.

Állatkertünk fotográfusa a minap több új képet is készített az október 5-én született sörényes hangyász kölyökről, akinek világra jöveteléről két héttel ezelőtt már beszámoltunk. A legfrissebb képeken jól látszik, hogy két hét alatt sokat gyarapodott az apróság. Természetesen még mindig kell némi szerencse ahhoz, hogy a közönség megpillanthassa, hiszen amikor az anyaállat például alszik, akkor lompos farkával nemcsak magát, hanem a kölyköt is betakargatja. Amikor viszont ébren van, olyankor a kicsi is jól látható.

Más kérdés persze, hogy elég nehéz előre megmondani, hogy az anyaállatnak mikor van kedve szunyókálni. Aki nem akarja a dolgot a véletlenre bízni, annak délelőtt 10 órakor érdemes felkeresnie a sörényes hangyászok bemutatóhelyét. Az állatok ugyanis ilyenkor kapnak enni, tehát mindenképpen ébren vannak, s így a kölyköt is zavartalanul megszemlélheti a nagyközönség.