Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Oroszlán Szonja videóüzenete 2020. május 11.

Hiányzol, Állatkert! – ez a címe múlt héten elindított sorozatunknak, amelyben közismert, híres állatkerti nevelőszülők videóüzeneteit tesszük közzé. Ezúttal Oroszlán Szonja színművészét, aki – természetesen – oroszlánjainak örökbefogadója.

Múlt héten indítottuk el az Állatkerti Alapítvány által készített, „Hiányzol, Állatkert!" című sorozatunkat, amelyben híres, jól ismert állatkerti nevelőszülők videóüzeneteit tesszük közzé. Ezúttal Oroszlán Szonja színművésznőét, aki természetesen az állatkerti oroszlánokat fogadta örökbe jelképesen.

Az Állatkert lakóit bárki örökbe fogadhatja jelképesen. Erre akár otthonról, az interneten keresztül is van lehetőség, ami azért fontos, mert amióta Állatkertünk a koronavírus járvány miatt átmenetileg zárva tart, természetesen az alapítványi irodában is szünetel a helyszíni, személyes ügyfélfogadás. De aki szeretné, támogathatja Alapítványunkat más módon is. Erre – a sok ilyen irányú kérdés és megkeresés nyomán – egy külön oldalt hoztunk létre, ahol néhány kattintással lehet 500, 1000 vagy 2000 forintot felajánlani, így a zárva tartás idején is támogatva az Állatkert lakóit, és a kertben folyó munkát.