Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Pénteken lesz Arun második születésnapja 2019. november 5.

Pénteken fél 12-kor tortával köszöntjük fel Arunt, a kiselefántot második születésnapja alkalmából. Azok a látogatók, akik szintén november 8-án születtek, ezen a napon 200 forintos jeggyel kereshetik fel Állatkertünket.

Állatkertünk egyik legnépszerűbb lakója Arun, a kiselefánt. Szinte minden látogatónk felkeresi, s itt a honlapon is rendszeresen hírt adunk életének fontos eseményeiről, a születésétől kezdve egészen addig, hogy hogyan pancsol együtt a szüleivel.

Arun 2017. november 8-án, a hajnali órákban született. Ebből könnyű kiszámolni, hogy nemsokára betölti második életévét. Második születésnapját, akárcsak az elsőt, ezúttal is külön köszöntéssel, és persze születésnapi tortával fogjuk megünnepelni. A köszöntés egészen pontosan november 8-án, pénteken, 11 óra 30 perckor lesz, amelyre Arun minden barátját és rajongóját szeretettel várjuk. A születésnap alkalmából az Állatkerti Alapítvány is kitelepül az elefántokhoz (a kitelepülést Szavannaház végében, a fűtött Elefántcsarnok nézőterén találjátok meg), itt lesz az a vendégkönyv is, amelybe mindenki beírhatja Arunnak szánt szülinapi jókívánságait.
És nemcsak Arun kap ajándékot, hanem azokat a látogatókat is megajándékozzuk, akik Arunnal egy napon ünneplik születésnapjukat: a szintén november 8-án született látogatók ugyanis, akárhányadik születésnapjuk is van éppen, ezen a napon jelképes, 200 forintos áron kereshetik fel Állatkertünket (a kedvezmény igénybevételéhez a születési dátumot tartalmazó személyazonosító okmányt kell felmutatni).

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.