Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Szombattól látogatható a kiselefánt 2017. november 10.

November 11-től, azaz szombattól már a nagyközönség is láthatja a kiselefántot: nem egész nap, csak délelőtt 10-től délután 2-ig lesz látogatható. A közönséget kisebb csoportonként engedjük be az elefántcsarnokba.

Pénteken megtartottuk a „főpróbát”, és mivel minden rendben volt, szombattól már a nagyközönség is láthatja a szerdán hajnalban született kiselefántot. Fontos tudni azonban, hogy nem a teljes nyitvatartási időben, hanem csak délelőtt 10-től délután 2-ig lesz lehetőség a jövevény megtekintésére. Ebben az időszakban önkénteseink segítségével kisebb csoportonként engedjük be a látogatókat az elefántcsarnokba, ahol az újszülött, az anyaállat, illetve a kicsi nővére is megtekinthető. Munkatársaink természetesen külön fel fogják hívni mindenki figyelmét, hogy a hangoskodást, zajongást, valamint fotózáskor a villanófény használatát kerüljék.

A 2013-ban született Asha esetében egyébként másfél hetet kellett várni, amíg az apróság bemutatkozhatott a nagyközönségnek. Ennek főként az volt az oka, hogy akkor be kellett avatkozni a gondozóknak, hogy a kicsi rendesen kezdjen táplálkozni. A mostani kiselefántnál viszont semmiféle beavatkozást igénylő probléma nincs, így nincs ok arra sem, hogy az érdeklődő látogatókat tovább várassuk.

A kiselefánt – aki egyébként fiúnak bizonyult – szavazás útján fog nevet kapni. Jövő hét elején tesszük közzé azokat az „előzsűrizett” neveket, amelyekre majd szavazni lehet. Hasonlóképpen jártunk el öt évvel ezelőtt is, Asha nevének kiválasztásakor.